Breaking News

Τ. Λιώση: Η συγκινητική εξομολόγηση για το Μάτι - «Ξυπνάνε τραύματα και δυσκολίες, δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» συνάντησε τη Τζωρτζίνα Λιώση στα παρασκήνια της παράστασης «Με σιχάθηκα... αλλά και πάλι όχι εντελώς». 

Η Τζωρτζίνα Λιώση μίλησε για την παράσταση, η οποία ανεβαίνει στο θερινό Θέατρο Λαμπέτη. Η νεαρή ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τη Νάστια Βραχάτη και την Κρίστελ Καπερώνη.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 5 χρόνων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, η Τζωρτζίνα Λιώση εξομολογήθηκε:

«Δεν ξέρω τι να πω γι' αυτό. Νομίζω ότι είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα σήμερα, ξυπνάνε τραύματα, ξυπνάνε δυσκολίες... Ήμουν από τα παιδιά που λάτρευα το καλοκαίρι και πλέον, όσο ζεσταίνει ο καιρός, τρέμω για το τι θα συμβεί πάλι. Για μένα και λόγω της προσωπικής εμπειρίας σε σχέση με τη φωτιά στο Μάτι, είναι ένα τεράστιο τραύμα, που κάθε φορά και κάθε καλοκαίρι και με κάθε σπίθα, αναζωπυρώνεται και μέσα μας. Και νομίζω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο»,

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ σε προσωπικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Δυσκολεύομαι αρκετά, έχω κατοικίδια που ήταν εκεί εκείνη τη μέρα. Κι όταν βλέπω τις γάτες μου να παθαίνουν δύσπνοια ή πανικό και να κρύβονται επειδή μυρίζουν στην ατμόσφαιρα φωτιά, αντιλαμβάνομαι ότι το τραύμα δεν είναι πολυτέλεια του ανθρώπινου ψυχισμού...».

«Δεν έχω σταματήσει να πηγαίνω στο Μάτι. Πήγαινα από την πρώτη μέρα εκεί που ήταν το σπίτι μας και πότιζα και φύτευα... Εκεί ήταν το σπίτι μου, εκεί μεγάλωσα... Μου ήταν ανυπόφορο να μην ξαναπατήσω εκεί, γιατί με αυτό το μέρος συνδέομαι κυτταρικά. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου...», κατέληξε η Τζωρτζίνα Λιώση.