Breaking News

Λάζος Μαντικός: «Είμαι χαζομπαμπάς - Έχω λίγες τύψεις που βγάζω τη χαρά μου προς τα έξω, κάποιοι άνθρωποι περνάνε δύσκολα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες (17/7), ο Λάζος Μαντικός και η σύζυγός του, Αθηνά Κουρή, καλωσόρισαν στον κόσμο την κορούλα τους. Την Πέμπτη (20/7), ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes»:

«Γεννούσαμε τη Δευτέρα και, ενώ ήμουν σε άδεια, το μυαλό μου ήταν στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή έχουν χάσει τα σπίτια τους και έχουν υποστεί ζημιές από τις φωτιές... Έχω τη χαρά με το παιδί μου, αλλά παράλληλα και λίγες τύψεις που βγάζω τη χαρά μου προς τα έξω, τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι περνάνε δύσκολα... Έχουν κάψει όλο το πράσινο, το οξυγόνο μας. Όταν βλέπω τη μπέμπα μου να μου χαμογελάει - με κλειστά μάτια βέβαια -, σκέφτομαι "Πού φέρνω το παιδί μου;". Αλλά υπάρχει ελπίδα...

Όλοι μου λένε ότι μοιάζει στη γυναίκα μου... Είμαι χαζομπαμπάς με όλη τη σημασία της λέξης...

Θέλω να τονίσω ότι ο λόγος που βγάλαμε προς τα έξω όλο αυτόν τον προβληματισμό, που είχαμε ως ζευγάρι με τη γυναίκα μου την Αθηνά, ήταν γιατί γίνεται εξωσωματική και μέσω δημόσιου νοσοκομείου. Αυτό δεν το ξέρουν πολλοί. Όταν πηγαίνεις μέσω του ιδιωτικού τομέα, το κόστος είναι ιδιαίτερα υψηλό. Τα ζευγάρια, που δεν είναι καλά οικονομικά, έχουν τη δυνατότητα να γίνουν γονείς...».