Breaking News

Jo Lindner: Πέθανε στα 30 του ο «Joesthetics», ο Γερμανός bodybuilder και διάσημος influencer (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών ένας διάσημος fitness influencer, ο Γερμανός bodybuilder Jo Lindner, o οποίος είχε πάνω από 8,7 εκατομμύρια followers στο Instagram. Τα βίντεό του στο κανάλι του στο YouTube είχαν περίπου 500 εκατομμύρια προβολές.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Jo Lindner - γνωστός ως Joesthetics - πέθανε την περασμένη Παρασκευή (30/6) από ανεύρυσμα.

Στην τελευταία του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε μιλήσει για τα επίπεδα φυσικής του κατάστασης μετά από ένα χρόνο αποχής από το εντατικό bodybuilding.

Νωρίτερα, τον Ιούνιο, σε μια συνέντευξή του για ένα επεισόδιο του «Raw Talk» του συναδέλφου του YouTuber, Bradley Martyn, αποκάλυψε ότι είχε μια πάθηση γνωστή ως κυματιστική μυϊκή νόσος (rippling muscle disease). Αυτή κάνει τους μύες να είναι υπερβολικά ευαίσθητοι στην κίνηση ή την πίεση. «Τεχνικά, είναι κράμπα», είπε χαρακτηριστικά στον Martyn.

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε η σύντροφός του, η οποία έκανε χθες (1/7) μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Η Nicha έγραψε, μεταξύ άλλων:

«"Έφυγε" χθες από ανεύρυσμα... Ήμουν εκεί μαζί του στο δωμάτιο... μου φόρεσε το κολιέ στο λαιμό που μου έφτιαξε... απλά ξαπλώσαμε αγκαλιά περιμένοντας να περάσει η ώρα για να πάμε να συναντήσουμε τον Noel στο γυμναστήριo... ήταν στην αγκαλιά μου... και μετά συνέβη αυτό πολύ γρήγορα... Πριν από 3 μέρες έλεγε συνέχεια ότι πονάει στον αυχένα του... δεν το συνειδητοποιήσαμε πλήρως μέχρι που ήταν πολύ αργά... Πιστέψτε με αυτός ο άνθρωπος ήταν πολλά περισσότερα από όσα ξέρετε... Ήταν γλυκός, ευγενικός, δυνατός, ειλικρινής και έξυπνος... Πέτυχε τόσα πολλά και μόνος του. Παρακαλώ να τον θυμάστε ως Joesthetics».