Breaking News

Πέθανε ξαφνικά η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου, λίγες ημέρες πριν γεννήσει (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του θανάτου της Ίσμας Τουλάτου, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Σε λίγες ημέρες, η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Ίσμα Τουλάτου είχε σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είχε εργαστεί σε πολλά γνωστά ΜΜΕ, όπως "Βήμα", "Athens Voice" και "iefimerida".


Η δημοσιογράφος Ελένη Σπανοπούλου έγραψε στο Facebook: «Δε θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα! Αντίο κoρίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. Υποκλίνομαι στη δύναμή σου καρδούλα μου! Αντίο κoρίτσι μου! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό».


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η Ίσμα Τουλάτου κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι της και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, παρουσία του γυναικολόγου της. 

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για το μωρό, το οποίο ήρθε στη ζωή με καισαρική. Το μωρό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.