Breaking News

Η πρόταση του Νίκου Κοκλώνη συγκίνησε τη Μαρία Ιωαννίδου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πρόταση του Νίκου Κοκλώνη συγκίνησε τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes».

Νωρίτερα, η Μαρία Ιωαννίδου εξέφρασε το παράπονό της, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κύριε Κοκλώνη εμείς ξεκινήσαμε τα μιούζικαλ. Να το παραπονεθώ αυτό. Με πήραν τηλέφωνο να βγω στο J2US και την άλλη μέρα εξαφανίστηκαν και δεν ζητήσαν ένα συγγνώμη. Ντροπή! Να τα λέμε και αυτά που πρέπει».

Στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος είπε στη γνωστή ηθοποιό: «Ζητώ συγγνώμη, όποιος σας πήρε τηλέφωνο και δεν ξαναπήρε πίσω είναι δικό μου το λάθος. Συγγνώμη, σας το λέω στον "αέρα". Στο επόμενο J2US σας θέλω δίπλα μας. Θέλω μαζί να κάνουμε αυτό το σόου - τον Φεβρουάριο βγαίνει στον Alpha - και σας το λέω δημόσια».

H Μαρία Ιωαννίδου συγκινήθηκε, ενώ είπε στον παρουσιαστή: «Σ' αγαπώ κι όλο αυτό που κάνεις το κάνεις πολύ καλά. Είναι παράπονα μιας ώριμης κυρίας αυτά».

«Εγώ σας καμαρώνω και όπως τα είπατε είναι. Εσείς ανοίξατε τον δρόμο για να είμαστε εμείς στην τηλεόραση και να κάνουμε αυτά τα τηλεοπτικά πάρτι... Σας περιμένω στο επόμενο J2US», απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης.