Breaking News

Η Φωτεινή Αθερίδου φωτογραφίζει τους άνδρες της ζωής της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φωτεινή Αθερίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία με τους τρεις άνδρες της ζωής της, ανάμεσά τους και ο νεογέννητος γιος της.

Η Φωτεινή Αθερίδου έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, όταν έφερε στη ζωή ένα αγοράκι, καρπό του έpωτα της με τον συνάδελφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο (6/9/2022) το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, ενώ βάφτισε και τον μικρό, που πήρε το όνομα του παππού του Θοδωρή Αθερίδη.

Πριν δύο μήνες, στα μέσα Μαΐου του 2023, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, που είναι ξανά αγοράκι.

Η οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (14/7), η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία απαθανατίζει τους τρεις άνδρες της ζωής της. 

«Peaky Blinders», έγραψε στη λεζάντα και ακολούθησαν χιλιάδες likes. Την τρυφερή φωτογραφία σχολίασαν, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σμαράγδα Καρύδη, η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Μιχάλης Σαράντης.