Breaking News

Τ. Κεφαλά: Άναψαν «φωτιές» οι δηλώσεις της - Λιάγκας: «Να μας πείτε σε ποιες θέσεις συμφωνείτε με τους Σπαρτιάτες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι δηλώσεις που έκανε η Τζώρτζια Κεφαλά, η οποία αναφέρθηκε στους Σπαρτιάτες, προκάλεσαν την Τρίτη (4/7) το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα.

Η τραγουδίστρια και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε αρχικά στην κάμερα του Πρωινού για την εμφάνιση της κατά την ορκωμοσία της Βουλής:

«Δε νομίζω να αλλάξω dress code, πρέπει να μου ζητηθεί 100 φορές... Δεν μπορώ να είμαι  κάτι άλλο. Το να μπουν στη Βουλή οι άνθρωποι που είναι ο αληθινός τους εαυτός, σίγουρα έχει να κάνει και με την έλλειψη υποκρισίας... Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε ο ένας στον άλλον ούτε dress code, ούτε απόψεις...».

Η Τζώρτζια Κεφαλά πρόσθεσε, αναφερόμενη στην επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας: «Η κίνηση με την καρδούλα που κάνει η Ζωή (Κωνσταντοπούλου) είναι η πιο υπέροχη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει, διότι η κατανόηση και η ενσυναίσθηση είναι στοιχεία που λείπουν από την κοινωνία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κόμμα των Σπαρτιατών, με τις δηλώσεις της να προκαλούν αίσθηση. «Οι Σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας, το οποίο θέλει να προχωρήσει λίγο πιο δυναμικά. Δεν συμφωνώ, φυσικά, με όλες τις θέσεις τους, μπορώ να πω ότι διαφωνώ με τις περισσότερες. Ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, δεν θεωρώ "δόκιμες" τις μεθόδους των Σπαρτιατών», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος με τις δηλώσεις της, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Σήμερα αντιλήφθηκα και για μένα αυτό είναι το σημαντικό κυρία Κεφαλά και όχι το vτεκολτέ σας ή αν ντυθήκατε σαν να πάτε στα μπουζούκια στην παραλία. Για μένα το σημαντικό είναι ότι βγαίνετε δημόσια και λέτε ότι συμφωνείτε με κάποιες θέσεις των Σπαρτιατών. Θέλω να βγείτε και να μας πείτε αν οι δηλώσεις απηχούν δικές σας θέσεις ή απηχούν κομμάτι θέσεων του κόμματός σας... Να μας πείτε σε ποια πράγματα συμφωνείτε με τους Σπαρτιάτες ή αν κάνατε λάθος διατύπωση....».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.