Breaking News

Η Emily Blunt θα κάνει ένα «διάλειμμα» από την υποκριτική (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Emily Blunt μίλησε στο podcast «Table For Two with Bruce Bozzi», τονίζοντας ότι είναι έτοιμη να βάλει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της στο Χόλιγουντ, καθώς θέλει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

Η Emily Blunt παντρεύτηκε τον ηθοποιό John Krasinski το 2010 και απέκτησαν μαζί δύο κόρες. Η Hazel γεννήθηκε το 2014 και η Violet το 2016.


Η σταρ της ταινίας «Ο διάβολος φοράει Prada» μίλησε για τις τελευταίες προσπάθειές της να επιτύχει μια ισορροπία μεταξύ εργασίας και οικογένειας, προτού το «Oppenheimer» - στο οποίο πρωταγωνιστεί - αντιμετωπίσει στο box office την επόμενη εβδομάδα τη «Barbie» της Greta Gerwig.

Η Emily Blunt τόνισε ότι είναι έτοιμη να απομακρυνθεί από την υποκριτική για τουλάχιστον ένα χρόνο, καθώς πολλά έργα του Χόλιγουντ - συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου «Oppenheimer» του Christopher Nolan - περιόρισαν την προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια.

«Με ρωτάνε "Πώς το εξισορροπείς;". Ποτέ δεν αισθάνομαι ότι το κάνω σωστά. Φέτος δεν εργάζομαι, αλλά δούλεψα αρκετά πέρυσι... Αισθάνομαι ότι υπάρχουν ακρογωνιαίοι λίθοι στην ημέρα των παιδιών μου, που είναι τόσο σημαντικοί όταν είναι μικρά. Και είναι... "Θα με ξυπνήσεις; Θα με πας στο σχολείο; Θα με πάρεις; Θα με βάλεις για ύπνο;"... Και πρέπει να είμαι εκεί για όλoυς. Το ένιωσα στα κόκαλά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως πολλές εργαζόμενες μαμάδες, η Emily Blunt εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται ένοχη όταν επιδιώκει να πετύχει τις φιλοδοξίες της και πρέπει να περνά χρόνο μακριά από την οικογένειά της. 

Επίσης, παραδέχτηκε ότι αγωνίζεται να βρει μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και συχνά ταλαντεύεται από το ένα άκρο στο άλλο.

«Θα δουλέψω πάρα πολύ, μετά θα έχω μια πλήρη αντίδραση εναντίον της δουλειάς μου και μια αποστροφή στο να είμαι σε ένα κινηματογραφικό πλατό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τότε θα θέλω απεγνωσμένα να δουλέψω ξανά», ανέφερε η 40χρονη Αγγλίδα ηθοποιός.

Επίσης, σημείωσε ότι τα παιδιά της δε θα μπορούσαν να νοιάζονται για το εντυπωσιακό βιογραφικό της. «Δε θέλουν να με παρακολουθούν σε τίποτα», είπε με χιούμορ, προσθέτοντας: «Θέλουν απλώς να είμαι η μαμά τους».


Να σημειωθεί ότι η Emily Blunt έχει χαρακτηριστεί, λόγω του μεγάλου ταλέντου της σαν ηθοποιός, ως η Meryl Streep της νέας γενιάς.

Πληροφορίες από: Los Angeles Times - Page Six