Breaking News

Ελεονώρα Μελέτη: Για ψάρεμα με τον Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ιστορίες καλοκαιριού» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018.

Η οικογένεια πήγε για ψάρεμα. Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Ιστορίες καλοκαιριού...

Πρότεινα στην Αλεξάνδρα να πάρουμε μια απόχη να πάμε για ψάρεμα. Η συμφωνία ήταν πως αν πιάναμε ψαράκι θα το επεξεργαζόμασταν λίγα δευτερόλεπτα και μετά πάλι θα το ρίχναμε στο νεράκι.

Ψαρέψαμε ένα... δαχτυλίδι! Ψεύτικο. Από εκείνα που αγοράζεις στα παζάρια. Τι ιστορία να έχει και αυτό?

Της είπα πως θα ζητούσαμε από το μπαμπά να πάμε για ψάρεμα γιατί εκείνος σίγουρα θα ήταν καλύτερος.

Η Αλεξάνδρα το ζήτησε κι ο Θοδωρής λίγη ώρα μετά είχε αγοράσει καλάμι και δόλωμα γαρίδας.

Δεν είχαν καλή ψαριά αλλά η εικόνα ήταν μεγάλο κελεπούρι. Την εpωτεύτηκα και την ανεβάζω.

Ζήλεψα τον αυθεντικό ενθουσιασμό της Αλεξάνδρας, την πηγαία χαρά της σε κάθε δευτερόλεπτο μιας νέας ανακάλυψης του όμορφου κόσμου.

Σήμερα έμαθε για τα "μπομπόλια" και τις "σαλιάρες" και κάθε φορά που επεξεργαζόμασταν έναν αχινό ή καβουράκια γινόμουν κι εγώ 5,6,7 ξυπόλυτη, κατάξανθη με τα φανταστικά μαγιό μου, να πλάθω ψωμοτύρι και να ρίχνω πετονιά στον μώλο της Αγίας Ευφημίας.

Δεν είχα ψαρέψει ποτέ ούτε το παραμικρό ψαράκι, μπορούσα όμως με μοναδική δεξιότητα να πιάνω με τη χούφτα μου μικρά διάφανα γαριδάκια που κολλούσαν στα τοιχώματα του μώλου. Χανόμουν κι εγώ μαζί τους όταν τα έριχνα πάλι πίσω στο νερό, φτιάχνοντας τις πιο ευφάνταστες ιστορίες του δικού μου βυθού.

Τα θυμάμαι όλα ακόμα. Ελπίζω και η Αλεξάνδρα στα 44 της να θυμάται επίσης...».


Νωρίτερα, η παρουσιάστρια είχε γράψει στο Instagram, στην πρώτη ανάρτηση που έκανε από τις διακοπές της:

«Δεν ξέρω αν εσείς μετράτε ακόμα τα παγωτά στα καλοκαίρια σας, αλλά αυτό το παγωτό μετράει από μόνο του!

Γεύση μάνγκο για να πηγαίνει με τα γυαλιά μου... Το χωνάκι το τρως και μόνο του... Είναι από μόνο του ένα κανονικό γλύκισμα.