Breaking News

Ελένη Βουλγαράκη: «Θα κερδίσω από την εμπειρία του Γιώργου Λιάγκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του «Γεια Σου» μίλησε η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία αποχώρησε από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου, καθώς την επόμενη σεζόν θα συνεργαστεί με το Πρωινό του ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Ήταν πολύ συγκινητική η αποχώρησή μου, νομίζω ήταν η πιο κουλ αποχώρηση από εκπομπή. Πήρα τόση αγάπη, είμαι πάρα πολύ τυχερή. Μόνο όμορφες αναμνήσεις και στιγμές έχω να θυμάμαι από αυτή τη συνεργασία μου με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Μου ήταν πολύ δύσκολο να πάρω την απόφαση να αποχωρήσω, απλά η ψυχή μου μού έλεγε ότι πρέπει να κάνω μία αλλαγή. Για δικούς μου προσωπικούς λόγους ήταν όλο αυτό. Η Σίσσυ δεν προσπάθησε να με μεταπείσει από τη στιγμή που είχα πάρει εγώ αυτή την απόφαση, δεν έγινε κάποια τέτοια κουβέντα. Μου είπε, όμως, ότι είναι δίπλα μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Είμαι έτοιμη να βρεθώ τη νέα σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα... Δεν με αγχώνει καθόλου. Ίσα ίσα θα κερδίσω από την εμπειρία του Γιώργου, είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Οι αποχωρήσεις (της Μαρίας Κορινθίου και της Δούκισσας Νομικού) δεν επηρέασαν την κρίση μου, λειτουργώ ως μονάδα...».