Breaking News

Έγινε μαμά για τρίτη φορά η Κλέλια Πανταζή (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος, καθώς έγιναν γονείς για τρίτη φορά.

Στις αρχές του περασμένου χρόνου (3 Ιανουαρίου 2022), η Κλέλια Πανταζή και ο σύζυγός της Λευτέρης Τσάκαλος έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, όταν καλωσόρισαν στον κόσμο το γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Αλέξανδρος - Ιωάννης. Το ζευγάρι είχε ήδη ένα αγοράκι, τον Μιχαήλ - Άγγελο, που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019.

Τον Μάρτιο του 2023, η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής είχε γνωστοποιήσει ότι είναι έγκυος για τρίτη φορά. 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι καλωσόρισε στη ζωή το τρίτο του παιδί που είναι κι αυτό αγοράκι. Τη χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε η Κλέλια Πανταζή νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (17/7), μέσα από story της στο Instagram. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία με το πέλμα το νεογέννητου μωρού τους.


Νωρίτερα, είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram: «Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε.. Μικρέ μας μαχητή.. περιμένουμε να σε κρατήσουμε στην αγκαλιά μας και να σε γεμίσουμε φιλιά..».


Τον περασμένο Απρίλιο του 2023, η Κλέλια Πανταζή είχε δηλώσει: «Ο άντρας μου, μου λέει ότι θα με έχουν βασίλισσα. Οι δυο γιοι μου ονομάζονται Άγγελος και Αλέξανδρος. Υπάρχει η σκέψη το όνομα του μωρού που περιμένουμε να αρχίζει, επίσης, από "Α"... Ο άντρας μου είναι υπέροχος κι αυτός είναι ο λόγος που τολμάω το τρίτο παιδί. Είναι υποστηρικτικός και καλός πατέρας. Εάν μπορούσε και να θηλάσει, θα το έκανε!».