Breaking News

Ξέγνοιαστες στιγμές για τον Cristiano Ronaldo και τη Georgina Rodriguez (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία σειρά από φωτογραφίες, από τις διακοπές της με τον Cristiano Ronaldo, μοιράστηκε με τους followers της η Georgina Rodríguez.

Ο 38χρονος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου και η 29χρονη σύντροφός του απόλαυσαν τη βόλτα τους στη θάλασσα με τζετ σκι, όπως και την πτήση τους με αλεξίπτωτο στην Πορτογαλία.

Η Georgina Rodríguez έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες. «Λάτρεις της παραλίας», έγραψε στη λεζάντα.

Πριν λίγες ημέρες η Georgina Rodríguez είχε κάνει άλλη ανάρτηση. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Ιταλία. Η 29χρονη έδειχνε εντυπωσιακή, φορώντας ένα κίτρινο μίνι φόρεμα.

Να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2017, ο Cristiano Ronaldo είχε καλωσορίσει στη ζωή την Alana Martina, το πρώτο παιδί που απέκτησε με τη Georgina Rodríguez. Τότε είχε ήδη τρία παιδιά, τον Cristiano Jr. και τα δίδυμα Eva και Mateo, που γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα. Στις 18 Απριλίου 2022, η Georgina Rodríguez έφερε στον κόσμο τη Bella Esmeralda, το ένα από τα δίδυμα που επέζησε, καθώς το αγοράκι δεν τα κατάφερε.