Breaking News

Στο «Billions Club» του Spotify η Britney Spears (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η 
Britney Spears εντάχθηκε με το «Toxic» στο «Billions Club» του Spotify, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού.

Η μεγάλη επιτυχία της Britney Spears, το «Toxic», που κυκλοφόρησε το 2003, έχει πλέον ένα δισεκατομμύριο ροές στο Spotify.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 41χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια εντάχθηκε στο «Billions Club» του Spotify το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά τη νέα της κυκλοφορία με τίτλο «Mind Your Business» με τον will.i.am.

Σύμφωνα με τη λίστα αναπαραγωγής του Spotify, το «Toxic» είναι το 449ο τραγούδι που έφτασε το ένα δισεκατομμύριο ροές, την ίδια μέρα με το «Anti-Hero» της Taylor Swift.

Tο «Toxic» είναι αναμφίβολα το πιο επιτυχημένο τραγούδι της Britney. Η επόμενη επιτυχία της με τις περισσότερες ροές στο Spotify είναι το «Baby One More Time» (πάνω από 650 εκατομμύρια ροές).


Στο «Billions Club» του Spotify βρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι ABBA με το «Dancing Queen», η Whitney Houston με το «I Wanna Dance With Somebody» και οι Nirvana με το «Smells Like Teen Spirit».

Η τραγουδίστρια παραμένει επίκαιρη, παρόλο που έχουν περάσει επτά χρόνια από την τελευταία φορά που κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ (Glory, 2016).

Μια πηγή είπε στη Daily Mail ότι θα κυκλοφορήσει νέα τραγούδια αμέσως μετά την πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της «The Woman in Me».

Σύμφωνα με το People, η αυτοβιογραφία «The Woman in Me» έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου 2023.

To νέο της τραγούδι «Mind Your Business» με τον will.i.am.