Breaking News

Άγιος Παντελεήμονας: Τρανς γυναίκα το θύμα της δολοφονίας (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε Κουβανή τραvς ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε ισόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα το απόγευμα της Δευτέρας (10/7).

Σύμφωνα με το Open, η 46χρονη Άννα βρέθηκε δολοφονημένη με πολλαπλές μαχαιριές σε όλο της το σώμα. Τη σορό της εντόπισε η σπιτονοικοκυρά της, που την αναζητούσε για να εισπράξει το ενοίκιο.

Μία φίλη της έγραψε στο Facebook αργά το βράδυ της Δευτέρας: «Έχω μουδιάσει. Πριν 4 περίπου χρόνια ήρθε στην Αθήνα από την Κούβα. Κυνηγημένη από θεούς και δαίμονες. Πολύ δύσκολη ζωή. Κάπου άκουσε για το Red Umbrella Athens, έψαξε και μας βρήκε. Τι γλυκό βλέμμα είχε, παρ' όλη τη βαναυσότητα στη ζωή της! Είπε πως της άρεσε να χορεύει. Την πήγα στη Marilou Fragiadaki, στις "Κούκλες". Όντως της άρεσε να χορεύει. Το μαγαζί έγινε η ζωή της.  Έλαμπε πλέον. Σύρθηκε απ' την άκρη του κόσμου, για να βρει ευτυχία σε μια μικρή σκηνή. Να νιώθει ελεύθερη. Σήμερα βρέθηκε σφαγμένη στο διαμέρισμα που νοίκιαζε... Λες και δεν χωρούσε η ευτυχία σε αυτό το πλάσμα».

Και πρόσθεσε: «Ένα ακόμη τραvς άτομο νεκρό. Σ' έναν πολύ μακρύ κατάλογο. Δεν γνωρίζω ακόμη αν ήταν ρατσιστικό το κίνητρο - δεν γνωρίζουμε καμία συνθήκη ακόμη. Είμαι πεπεισμένη όμως πως αυτό το τέρας που υπάρχει παντού γύρω μας, καταβάλλει μηδενική προσπάθεια, με σφοδρή απέχθεια, να αφήσει μια ζωή στη μέση της. Είναι τόσο απροστάτευτο ένα θύμα, όπως η Ιβάνκα. Να βρεις τον πιο όμορφο ουρανό ψυχή μου. Και να χορεύεις...».