Breaking News

Χριστίνα Σούζη: «Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο - Έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Πρωινό μας» μίλησε τηλεφωνικά η Χριστίνα Σούζη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου.

Το ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα (7/6). Η γνωστή μετεωρολόγος φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να  αναποδογυρίσει στο οδόστρωμα.  Η Χριστίνα Σούζη εγκλωβίστηκε μέσα στο Ι.Χ. και τη βοήθησε να βγει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος τυχαία βρισκόταν στο σημείο με το αυτοκίνητό του.

«Είμαι στο νοσοκομείο ακόμα. Δε θα φύγω σήμερα γιατί έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και γιατί πρέπει να παίρνω αντιβίωση ενδοφλέβια. Είμαι στο νοσοκομείο και με φροντίζουν πολύ καλά. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα ανάποδα μέσα στο αυτοκίνητο. Πώς έγινε, τι έγινε, δε θυμάμαι τίποτα. Δεν ξέρω, τι να σας πω... Υποθέτω ότι μπορεί να αποσπάστηκε η προσοχή μου, δεν ξέρω... Με βοήθησε να βγω από το αυτοκίνητο ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου. Όταν βγήκα, κατάλαβα ότι δεν είχα σπάσει κάτι, ωστόσο είχα αίματα στο πρόσωπο», είπε η Χριστίνα Σούζη.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου... Είχα σίγουρα Άγιο... Θυμάμαι τον εαυτό μου μέσα στο αυτοκίνητο το αναποδογυρισμένο και να λέω "τώρα έχω τελειώσει"... Άνοιξαν οι αερόσακοι, τη ζώνη την είχα ήδη βγάλει γιατί έφτανα στο ραντεβού που είχα και ετοιμαζόμουν να παρκάρω...».

Δείτε το βίντεο.