Breaking News

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο ατύχημα της Χριστίνας Σούζη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Βίντεο ντοκουμέντο, από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε η Χριστίνα Σούζη  στη λεωφόρο Κηφισίας, πρόβαλε το απόγευμα της Πέμπτης (8/6) το Live News.

Το βίντεο κόβει την ανάσα. Το αυτοκίνητο της γνωστής μετεωρολόγου ανατράπηκε και σύρθηκε με τον ουρανό για 20 με 30 μέτρα, πριν σταματήσει στο φανάρι της διασταύρωσης.

Όπως ανέφερε νωρίτερα και στο «Πρωινό μας», η Χριστίνα Σούζη τόνισε ότι παραμένει στο νοσοκομείο, καθώς παίρνει ενδοφλέβια αντιβίωση. Η μετεωρολόγος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με αρκετά ράμματα στο πρόσωπο.

Στο Live News μίλησε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος τη βοήθησε να βγει από το αυτοκίνητο.

Ο μηχανολόγος - μηχανικός Γιώργος Καραμέρης είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο: «O μηχανισμός για να τουμπάρει ένα αυτοκίνητο είναι περίπλοκος. Ειδικά για το όχημα της μετεωρολόγου, που είναι χαμηλό επιβατικό, είναι δύσκολο να τουμπάρει. Στην αρχή του βίντεο φαίνεται - αλλά όχι ξεκάθαρα - ότι το αυτοκίνητο τουμπάρει με το να σηκώσει τη δεξιά του πλευρά. Επίσης, φαίνεται σε μία φωτογραφία ότι η αριστερή πλευρά είναι σχετικά ανέπαφη, που σημαίνει πως ότι προκάλεσε την εκτροπή του αυτοκινήτου ήρθε από μπροστά δεξιά...».

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο του Mega.