Breaking News

Survivor: Το παιχνίδι γίνεται ατομικό - Η 24ωρη ψηφοφορία του κοινού - Οι παίκτες που έκαναν water sports στην Πούντα Κάνα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor All Star της Κυριακής (18/6), ο Γιώργος Λιάνος ανακοίνωσε στους παίκτες ότι το παιχνίδι γίνεται ατομικό.

Στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η 8άδα του Survivor All Star συνεχίζει στο ατομικό κομμάτι. Αυτό σημαίνει ότι πλέον στις ασυλίες δεν υπάρχουν ομάδες. O καθένας διεκδικεί με τις προσωπικές του δυνάμεις την ατομική του ασυλία και συνεχίζει μ' αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι».


Στη συνέχεια άνοιξαν οι γραμμές για την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού, από την οποία θα προκύψουν οι δημοφιλέστεροι παίκτες. Οι αποχωρήσεις θα γίνονται πλέον βάσει τη συγκεκριμένης ψηφοφορίας.


Ακολούθησε η διεκδίκηση ενός επάθλου. Η δημιουργία δύο νέων ομάδων έγινε μέσω ενός αγώνα κατάταξης.

Νικητές αναδείχθηκαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, οι οποίοι ήταν οι αρχηγοί στις δύο ομάδες. Μάλιστα η Σταυρούλα επικράτησε στην μεταξύ τους αναμέτρηση και επέλεξε πρώτη έναν παίκτη.


Στο αγώνισμα, που ακολούθησε, νίκησε η ομάδα της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία αποτελούνταν από τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Οι 4 παίκτες απόλαυσαν water sports στην Πούντα Κάνα.