Breaking News

Σάσα Σταμάτη για Μαρία Κορινθίου: «Δεν είναι καμία τρελή η κοπέλα που ξαφνικά έφυγε 20 μέρες πριν από το Πρωινό»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Σάσα Σταμάτη, η οποία αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - και στην αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή 
Breakfast@Star.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Τώρα δεν ετοιμάζω τίποτα... Δεν έχω κάποια πρόταση για την επόμενη σεζόν αυτή τη στιγμή, ωστόσο παίρνω από μόνη μου τηλέφωνο και... αυτοπροτείνομαι. Και στο Πρωινό έτσι είχα ξεκινήσει, κάθε χρόνο έπαιρνα τηλέφωνο την Έλενα Κατραβά και της έλεγα ότι θέλω να κάνω δοκιμαστικό. Ήρθε τελικά και έκατσε τότε με τη Φαίη (Σκορδά) και τον Γιώργο (Λιάγκα). Δηλαδή δεν είναι κακό να ζητήσεις δουλειά...».

Για την εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά: «Θεωρώ ότι, αν κάτι δεν πάει τόσο καλά όσο το ήθελαν να πάει, είναι καλύτερα να αλλάζει ώρα παρά να κόβεται η εκπομπή. Άλλωστε η Φαίη έχει αποδείξει τόσα χρόνια ποια είναι... Θεωρώ ότι ο κύκλος της συνεργασίας μου με τη Φαίη έχει κλείσει... Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα μου άρεσε στο πλευρό της, γιατί έχει άποψη, προσωπικότητα, δεν φοβάται να πει αυτό που νιώθει και είναι δημοσιογράφος».

Για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα: «Έχω δουλέψει με τον Γιώργο, έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Φυσικά και έχουμε τσακωθεί και έχουμε εκνευριστεί και έχουμε γελάσει και έχουμε κλάψει. Όλα τα συναισθήματα τα έχω νιώσει μαζί του, αλλά είναι ένας άνθρωπος που πάντα δίνει χώρο. Τώρα, δεν ξέρω τι έγινε... Εντάξει και η Μαρία δεν είναι καμία τρελή η κοπέλα που ξαφνικά έφυγε 20 μέρες πριν. Προσωπικά θα περίμενα να τελειώσει η σεζόν και από εκεί και πέρα θα χάραζα τον δρόμο μου...».