Breaking News

«Οι Προδότες»: «Πάγωσε» τους πάντες πριν αποχωρήσει - «Είστε πανίβλακες, είμαι Πιστός, βλήματα!» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απρόσμενη εξέλιξη είχε το επεισόδιο της Παρασκευής (23/6). Οι Προδότες διατήρησαν τη θέση τους στο παιχνίδι, ωστόσο ο κλοιός γύρω τους αρχίζει και στενεύει. Οι Πιστοί αποδυναμώθηκαν, καθώς ένας δολοφονήθηκε και ένας άλλος αποχώρησε.

Στο προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε η Μαρίνα Καρατζόγλου, η οποία αποκάλυψε ότι ήταν Προδότης. Οι υπόλοιποι δύο Προδότες (Γιώργος Ριζόπουλος και Κωνσταντίνος Μιραλλάης) κλήθηκαν να επιλέξουν αν θα στρατολογήσουν κάποιον Πιστό ή θα «δολοφονήσουν» έναν από τους τρεις που έθεσαν στο Απόσπασμα (Εύα Κατωπόδη,  Γιώργο Τάλια και Αντώνη Καλογεράκη).

Τελικά, οι Προδότες επέλεξαν να «δολοφονήσουν» τον Αντώνη Καλογεράκη, ο οποίος παρέλαβε τον φάκελο με τη «δολοφονία» του και δεν εμφανίστηκε την επόμενη μέρα στο πρωινό.


Να  σημειωθεί ότι ο Αντώνης Καλογεράκης θεωρούσε ως Προδότες τον Κωνσταντίνο Μιραλλάη και την Εύα Κατωπόδη.

Ο Γιάννης Σαραφίδης, ο οποίος είχε συζητήσει με τον Αντώνη, επέμενε έντονα για τον Κωνσταντίνο και την Εύα και τελικά το πλήρωσε.

Η εμμονή του στους δύο παίκτες του γύρισε... μπούμερανγκ, καθώς κάποιοι άρχισαν να πιστεύουν ότι είναι Προδότης.

Μετά την Αποστολή, ακολούθησε η ψηφοφορία αποχώρησης. Ο Γιάννης Σαραφίδης πήρε  τις περισσότερες ψήφους και αποχώρησε. Η καθοριστική ψήφος, που έκρινε το αποτέλεσμα, ήταν του Γιώργου Τάλια.

Πριν αποχωρήσει, είπε εμφανώς εκνευρισμένος: «Τώρα πραγματικά έχετε περιέργεια να μάθετε; Δηλαδή, πιστεύω ότι ψηφίστηκα για άλλους λόγους. Είστε πανίβλακες! Είμαι Πιστός! Τέλος... βλήματα!».


Οι δύο Προδότες, Γιώργος Ριζόπουλος και Κωνσταντίνος Μιραλλάης, βρίσκονται σε δύσκολη θέση καθώς όλο και περισσότεροι τους υποψιάζονται. Στο τέλος του επεισοδίου, κατευθύνθηκαν προς το Κονκλάβιο, προκειμένου να επιλέξουν αν θα προχωρήσουν σε «δολοφονία» ή αν θα στρατολογήσουν κάποιον Πιστό και θα τον κάνουν Προδότη.

Δείτε το 8ο επεισόδιο στο βίντεο που ακολουθεί ή στον ΑΝΤ1