Breaking News

«Οι Προδότες»: Οι 3 που τέθηκαν στο... Απόσπασμα - Οι Πιστοί την «ανακάλυψαν» και πανηγύρισαν έξαλλα (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο του παιχνιδιού «Οι Προδότες», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης (22/6).

Στο προηγούμενο επεισόδιο οι Προδότες «δολοφόνησαν» τον Σπύρο Στουφή, ενώ - μετά από ψηφοφορία των παικτών - αποχώρησε ένας Πιστός, ο Γιώργος Μητρόπουλος.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, οι Προδότες (Γιώργος Ριζόπουλος, Μαρίνα Καρατζόγλου και Κωνσταντίνος Μιραλλάης) αποφάσισαν να θέσουν 3 άτομα στο... Απόσπασμα, ως πιθανούς στόχους της επόμενης δολοφονίας τους. Πρόκειται για την Εύα Κατωπόδη, τον Γιώργο Τάλια και τον Αντώνη Καλογεράκη. Οι περισσότεροι θεώρησαν ότι ανάμεσα στα 3 άτομα υπάρχει ένας Προδότης.


Μετά την Αποστολή, οι Πιστοί και οι Προδότες συγκεντρώθηκαν στη Στρογγυλή Τράπεζα, έτοιμοι να ψηφίσουν και να διώξουν ένα ακόμη άτομο.

Τις περισσότερες ψήφους (9) πήρε η 43χρονη Μαρίνα Καρατζόγλου, η οποία, πριν αποχωρήσει, αποκάλυψε ότι είναι Προδότης και ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί στην αίθουσα.


Στο τέλος του επεισοδίου, οι Προδότες κατευθύνθηκαν προς το Κονκλάβιο, προκειμένου να πάρουν μία πολύ σημαντική απόφαση. Συγκεκριμένα κλήθηκαν να επιλέξουν αν θα στρατολογήσουν κάποιον Πιστό ή θα δολοφονήσουν έναν από τους τρεις που έθεσαν στο Απόσπασμα.

Δείτε το 7ο επεισόδιο στο βίντεο που ακολουθεί ή στον ΑΝΤ1