Breaking News

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης σκέφτεται να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις υποθέσεις της Εύας Καϊλή και του Αλέξη Γεωργούλη μίλησε στο Πρωινό ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Στο τέλος, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Τον περασμένο Φεβρουάριο του 2023, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δυο απόπειρες βιaσμού, ενώ τον αθώωσε ομόφωνα, λόγω αμφιβολιών, για τον βιaσμό κατ’ εξακολούθηση. Στον ηθοποιό και σκηνοθέτη επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι το Εφετείο.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε, μεταξύ άλλων, στον Γιώργο Λιάγκα: «Συναντηθήκαμε πρόσφατα με τον Πέτρο Φιλιππίδη... Ναι, είναι μέσα στη σκέψη του να δώσει συνέντευξη και να μιλήσει εφ' όλης της ύλης. Θα απαντήσει σε όλους και σε όλες.... Είναι πλέον ώριμος, για πρώτη φορά, να ανοίξει την καρδιά του και να επικοινωνήσει μέσα από αυτή τη συνέντευξη με τον κόσμο... Η συνέντευξη θα είναι τηλεοπτική».

Ο Γιώργος Λιάγκας του είπε από την πλευρά του: «Αν δεν έχετε καταλήξει, θέτω υποψηφιότητα. Ακόμα και αν δεν είμαι ο πρώτος, πραγματικά θα ήθελα να κάνω μία συνέντευξη με τον Πέτρο».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1 (το απόσπασμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη από το 11ο λεπτό και μετά).