Breaking News

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησαν για όλα - Η φάρσα της Φαίης Σκορδά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» φιλοξενήθηκαν τη Δευτέρα (19/6) ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», όπου θα συνεχίσει να παίζει και την επόμενη σεζόν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Επίσης, ο Ντάνος και η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησαν για τη συνεργασία τους, στα πλαίσια διαφημιστικού που έκαναν.

Μεταξύ άλλων, ο νικητής του Survivor 2017 και η φιναλίστ του 2019 αναφέρθηκαν στη γνωριμία τους, που έγινε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό, όπου διαπίστωσαν ότι είχαν κοινό πνευματικό...

«Τον είχα δει πολύ λίγο στο Survivor το 2017. Τότε έκανα προπόνηση, οπότε δεν έβλεπα τηλεόραση. Όταν έμπαινα στο σπίτι, ήταν ανοιχτή η τηλεόραση και τον έβλεπα λίγο. Νομίζω ότι πρέπει να τον δω», είπε η γοητευτική Δήμητρα.

Και πρόσθεσε: «Υπήρχαν προτάσεις για το All Star και ήθελα να ρωτήσω το... Νο 1, να πάω ή να μην πάω; Ήθελα να μου πει την άποψή του. Τελικά δεν πήγαμε και όλα για κάποιο λόγο γίνονται, όλα για καλό».

«Ένα κοινό μας στοιχείο με τη Δήμητρα είναι ο επαγγελματισμός μας», τόνισε ο Ντάνος, με τη Δήμητρα να σημειώνει στη συνέχεια: «Με στενοχωρεί που η νεολαία δεν είναι τόσο κοντά στη θρησκεία... Έχω μεγάλη πίστη ότι υπάρχει Θεός και η Ορθόδοξη πίστη μας είναι αυτή που κυριαρχεί, χωρίς να αναιρώ τις άλλες θρησκείες».

Να σημειωθεί ότι πριν την εμφάνιση του ζευγαριού στο πλατό της εκπομπής είχε προηγηθεί μία φάρσα.

Η Φαίη Σκορδά, η Δήμητρα Βαμβακούση και ένας συνεργάτης του Γιώργου Αγγελόπουλου είχαν συνεννοηθεί μεταξύ τους.

Η παρουσιάστρια και η Δήμητρα διαφώνησαν μπροστά στον Ντάνο, σχετικά με το αν θα γίνει ερώτηση στη συνέντευξη για τη σχέση τους.

«Τι να πω; Ότι είστε φίλοι και συνεργάτες; Δεν είναι λίγο χαζό αυτό;... Ναι, αλλά είστε μαζί και θα φανώ μετά εγώ χαζή... Και τι θα πω βρε Δήμητρα, ότι είστε φίλοι, ξαδέρφια; Δεν μπορώ να εθελοτυφλώ και να μην αναφέρω ότι είστε μαζί», ανέφερε η Φαίη Σκορδά, η οποία αποκάλυψε στη συνέχεια ότι πρόκειται για φάρσα.

Δείτε τα βίντεο (ολόκληρη η συνέντευξη στο 2ο βίντεο).