Breaking News

Μαίρη Συνατσάκη: «Το παιδί μου είναι βιολογικά κoρίτσι, τα θέματα κοινωνικού φύλου προκύπτουν μετέπειτα στη ζωή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε ερωτήσεις των followers της απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία στις 5 Δεκεμβρίου του 2022 καλωσόρισε στον κόσμο την κόρη της, Ολίβια, καρπό του έpωτά της με τον Ίαν Στρατή. Στην ερώτηση «Θεωρείς φυσιολογικό να λες "το παιδί μου είναι βιολογικά κoρίτσι";», η γνωστή YouTuber και επιχειρηματίας απάντησε:

«Αυτό προέκυψε από το ποστ που είχα κάνει την Ημέρα της Γυναίκας. Ανέβασα μία φωτογραφία με τη μικρή και είχα κάνει μία συνομιλία με τη σεφ Γωγώ Δελογιάννη, που είναι και φίλη μου.

Θέλω να πω ότι μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό να εκφράζομαι μ' αυτόν τον τρόπο γιατί - αν με ξέρετε και με ακολουθείτε - είμαι ένας άνθρωπος που πρεσβεύει κάποια πράγματα. Δεν τα πρεσβεύω διακοσμητικά για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά τώρα που έγινα μανουλίτσα δε θα ισχύουν για μένα, γιατί είναι πράγματα που πιστεύω βαθιά στην ψυχή μου.

Μου φαίνεται απολύτως λογική η έκφραση "βιολογικά κoρίτσι", γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Το παιδί είναι βιολογικά κoρίτσι. Τα θέματα, όμως, κοινωνικού φύλου προκύπτουν μετέπειτα στη ζωή... Όχι πολύ αργότερα, καθώς οι άνθρωποι αποκτούν μία τέτοια αίσθηση κι από 4-5 χρονών. Αν το κοινωνικό της φύλο είναι διαφορετικό από το βιολογικό, ποια είμαι εγώ να πω το οτιδήποτε;

Θέλω πολύ περισσότερο να υπάρξει στο δικό μου το παιδί αυτή η ελευθερία και δε θέλω να προοικονομίσω τίποτα. Και μην αγχώνεστε, τα παιδιά δεν μπερδεύονται από την πολλή ελευθερία και την αποδοχή. Αλλιώς δημιουργούνται τα προβλήματα, κατά την άποψή μου, γιατί άκουσα και διάφορους να το κοροϊδεύουν στο Twitter...».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της (το παραπάνω απόσπασμα από το 15:05 και μετά).