Breaking News

Λιάγκας - Μητσοτάκης: «Πώς την παλεύετε με τις ρακές;» - «Μα, είσαι στα καλά σου; Να έπινα και μετά να έπρεπε να βγάλω και ομιλία;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε την Πέμπτη (1/6) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επέστρεψε από την περιοδεία του στην Κρήτη.

Με τη Νέα Δημοκρατία να έχει σημειώσει συντριπτική νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο πρόεδρος του κόμματος είπε στον Γιώργο Λιάγκα στην αρχή της συνέντευξης:

«Δεν είμαι Πρωθυπουργός. Είμαι αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, τέως Πρωθυπουργός, υποψήφιος Πρωθυπουργός κι αν θέλουν οι πολίτες να ξαναγίνω Πρωθυπουργός, θα πρέπει να με ξαναψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου... Το αποτέλεσμα της προηγούμενης κάλπης δημιουργεί προσδοκίες και σίγουρα μία βαριά αίσθηση ευθύνης. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά και στις επόμενες εκλογές...».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής τον ρώτησε: «Να ρωτήσω κάτι; Επειδή στην Κρήτη, κι εγώ όταν πηγαίνω ως επισκέπτης, παντού πίνω και μία ρακή, πώς την παλεύετε; Εσείς που είστε και πρόεδρος της ΝΔ, πώς την παλεύετε με τις ρακές εκεί στην Κρήτη;».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Απλά, δεν πίνω. Προσποιούμαι ότι πίνω. Μα, είσαι στα καλά σου; Να έπινα πέντε ρακές και μετά να έπρεπε να βγάλω και ομιλία; Θα ήταν συνταγή καταστροφής...».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια, αναφέροντας μία ιστορία με τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Κάποτε, όταν ήμουν μικρός και ο πατέρας μου έκανε προεκλογική εκστρατεία στην Κρήτη το 1989, είπα ότι θα τον ακολουθήσω και θα πίνω ό,τι πίνει. Στις 12 η ώρα είχα φύγει, ήμουν κάπου αλλού. Οπότε κατέληξα ότι εγώ, μάλλον, δεν έχω τις ίδιες αντοχές. Ο πατέρας μου τις έπινε τις ρακές και το απολάμβανε...».

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 17:40).