Breaking News

Κυριάκος Μητσοτάκης για Μαρέβα: «Περάσαμε μεγάλες δυσκολίες, για χρόνια δεν ήμασταν μαζί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» φιλοξενήθηκε την Πέμπτη (8/6) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορονοϊό, την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου και το επικείμενο debate των πολιτικών αρχηγών.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν με τη σύζυγό του, Μαρέβα.

«Περάσαμε μεγάλες δυσκολίες με τη Μαρέβα, για χρόνια δεν ήμασταν μαζί... Ξεπεράσαμε τη δυσκολία με το να μην χρεώσουμε αποκλειστικά στον άλλο την ευθύνη για τα προβλήματα στη σχέση μας. Όταν μία σχέση περνάει δυσκολίες, φταίνε κατά κανόνα και οι δύο. Πρέπει να ξεπεράσεις την πίκρα και τη γκρίνια της στιγμής και ταυτόχρονα να είσαι απόλυτα ταγμένος στα παιδιά... Εμείς δώσαμε χρόνο και δεν είπαμε ποτέ κακές κουβέντες ο ένας για τον άλλο... Όταν ξαναβρεθήκαμε μαζί, τοποθετήσαμε τη σχέση μας σε μία διαφορετική βάση και θα έλεγα ότι είμαστε καλύτερα από ποτέ...», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και πρόσθεσε: «Κάθε σχέση έχει τη δικιά της ιδιαιτερότητα. Πριν πάρει κανείς οριστικές αποφάσεις - το διαζύγιο είναι μία οριστική απόφαση -, πρέπει να δίνει χρόνο... Δουλέψαμε και με ειδικούς για τη σχέση μας και πρέπει να απενοχοποιήσουμε την ψυχολογική υποστήριξη. Τα νέα παιδιά μιλούν πιο άνετα για τον ψυχικό τους κόσμο και ζητούν βοήθεια πολύ πιο εύκολα...».

Σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά του, τόνισε: «Προσπαθώ να έχω μια κανονική ζωή έξω από τη δουλειά μου... Είμαι αρκετά προβλέψιμος και περνάω χρόνο με την οικογένειά μου. Μου αρέσει να αθλούμαι και τσακώνομαι με την οικογένειά μου όταν πηγαίνω για ορεινή ποδηλασία. Πριν από μία εβδομάδα με πήρε έξαλλη η Μαρέβα και μου είπε "Είδες τι έπαθε ο πρωθυπουργός του Βελγίου; Έκανε ποδήλατο, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του"... Δεν κάνω παρακινδυνευμένα πράγματα, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε και σε μια γυάλα...».

Δείτε το βίντεο του Mega.