Breaking News

Κως: Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή για τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου η νεκροψία-νεκροτομή στο σώμα της 27χρονης Αναστάζια, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρόδου, για τα αποτελέσματα της οποίας ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελία.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του «Τούνελ» και της Αγγελικής Νικολούλη (anikolouli.gr), η εξαιρετικά αλλοιωμένη κατάσταση της σορού και από την μακρά παραμονή στο έλος δυσκόλεψε πολύ την νεκροψία-νεκροτομή ως προς τα αποτελέσματά της. Από την εικόνα που έχει ο ιατροδικαστής, τείνει στον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου, ωστόσο έχει στείλει και ιστολογικά δείγματα για ανάλυση. Κατάγματα δεν εντόπισε, ενώ ως προς το ενδεχόμενο του βιaσμού, δεν μπορεί να αποδειχθεί εύκολα, επίσης, λόγω της κατάστασης που βρισκόταν το πτώμα της άτυχης κοπέλας.

Δεν κατέστη δυνατή η λήψη κολπικών υγρών εξαιτίας της καταστροφής τους από την μακρά παραμονή στο νερό και ενδεχομένως από τις περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις να προκύψουν περισσότερα συμπεράσματα. Βεβαίως ελήφθησαν δείγματα από τα νύχια της τα οποία θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια μήπως προκύψει ταυτοποίηση με τις αμυχές που φέρει ο 32χρονος άντρας από το Μπαγκλαντές που επί του παρόντος κατηγορείται για την αρπαγή της.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται και κάποια πρώτα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για όλα τα υπόλοιπα ευρήματα που είχαν αποσταλεί, για τα οποία επίσης θα ενημερωθεί άμεσα η Εισαγγελία Κω, ώστε να κρίνει η Δικαιοσύνη αν θα ασκηθούν και νέες διώξεις και σε ποιους, αναφορικά με την ανθρωποκτονία σε βάρος της άτυχης κοπέλας, η οποία είναι ούτως ή άλλως δεδομένο ότι έχει τελεστεί από τον τρόπο και μόνο που βρέθηκε η σορός της.

Υπενθυμίζεται ότι το άψυχο σώμα της κοπέλας εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουνίου, από δύο εθελόντριες διασώστριες που αρχικά τους τράβηξε την προσοχή η έντονη δυσοσμία, σε έλος στο Τιγκάκι. Ήταν γuμvή, τυλιγμένη με σεντόνι και σακούλα σκουπιδιών στο μισό σώμα της έως το κεφάλι, μέσα στο νερό και κάτω από έναν όγκο κλαδιών που την είχε σκεπάσει ο δράστης.

Ο 32χρονος κατηγορούμενος για την αρπαγή της Αναστάζια πήρε προθεσμία  τη Δευτέρα για να απολογηθεί την Τετάρτη (21/6), ωστόσο πριν και μετά από εκείνον εξετάστηκε ξανά ο Πολωνός σύντροφος της κοπέλας, όχι για τις συνθήκες θανάτου της για τις οποίες δεν είναι ύποπτος, ενδεχομένως όμως για να δώσει διευκρινήσεις για κάποια μηνύματα που έχουν ανακτηθεί από τις συνομιλίες του με το θύμα, που ίσως εξηγούν και την παραμονή της στην περιοχή και το συγκεκριμένο ραντεβού, αλλά ίσως και το ό,τι ο Μπαγκλαντεσιανός δεν τους ήταν ένα άγνωστο άτομο.

Παράλληλα, οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν υπάρχει και τυχόν εμπλοκή άλλου ατόμου, ίσως του Πακιστανού συγκατοίκου του βασικού υπόπτου, που επίσης έχει πέσει σε αντιφάσεις.