Breaking News

Κως: Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Tο άψυχο σώμα της κοπέλας, με καταγωγή από την Πολωνία, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (18/6).

Aργά το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουνίου, μία εθελόντρια διασώστης της Πολιτικής Προστασίας, εντόπισε μία σορό εντός του έλους των Αλυκών, στο Τιγκάκι της Κω. Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν μεταβεί στο νησί και αναγνώρισαν το θύμα μακροσκοπικά.

Η σορός της εντοπίστηκε γuμvή και τυλιγμένη με ένα σεντόνι, ενώ η μισή έως και το κεφάλι ήταν καλυμμένη με σακούλα, μέσα στο νερό, κάτω από ένα δέντρο και από πάνω της ο δράστης είχε τοποθετήσει και κλαδιά. Βρέθηκε σε αποσύνθεση και σε κατάσταση σαπωνοποίησης λόγω του νερού.

Το σημείο αποκλείστηκε από άντρες των Εγκληματολογικών Ερευνών και κλήθηκε στον τόπο ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις που είχε, ο θάνατος της άτυχης κοπέλας πιθανόν ήταν ασφυκτικός, ωστόσο περισσότερα αναμένεται να προκύψουν από την εξέταση της σορού στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Το θύμα βρέθηκε πάνω από ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του συλληφθέντα για την αρπαγή της.

Πλέον θεωρείται δεδομένο ότι ο 32χρονος συλληφθείς από το Μπαγκλαντές, που δεν συνεργάστηκε καθόλου με τις Αρχές, θα αντιμετωπίσει κατηγορίες και για την ανθρωποκτονία της, ενδεχομένως και για τον βιaσμό της, ανάλογα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, από την νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει.

Ο συλληφθείς άλλωστε είχε αμυχές στο σώμα του, στον λαιμό και τα χέρια που παραπέμπουν σε νυχιές και προσπάθησε να τις δικαιολογήσει ανεπιτυχώς, έτσι είναι πιθανόν να υπάρξουν σχετικά γενετικά ευρήματα και στα νύχια του θύματος.

Στο κάδρο των ερευνών μπαίνει και ο Πακιστανός συγκάτοικός του, ο οποίος επίσης φαίνεται να έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Δείτε τα βίντεο. Διαβάστε αναλυτικότερα στο anikolouli.gr