Breaking News

Κατερίνα Διδασκάλου: «Με εξουθένωνε ψυχολογικά γιατί έκλαιγα, στη μισή παράσταση ήμουν μια κατεστραμμένη μάνα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του Πρωινού φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η Κατερίνα Διδασκάλου θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου περιοδεία με τον αριστουργηματικό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη, «Η πόpvη από πάνω». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την παράσταση, όπως και για τη συμμετοχή της στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Μεταξύ άλλων, είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Την παράσταση "Χελιδόνι", που την έκανα πέρυσι, δεν μπορώ να την κάνω δεύτερη χρονιά. Αυτό πραγματικά με εξουθένωνε ψυχολογικά, εντελώς, γιατί έκλαιγα. Στη μισή παράσταση ήμουν μια κατεστραμμένη μάνα, που έχει κάνει όλα τα λάθη που υπάρχουν σε σχέση με το παιδί της...».

Προς το τέλος της συνέντευξης, εξομολογήθηκε: «Όλα ρόδινα δεν ήταν ποτέ συνεχώς στη ζωή μου. Θεώρησα, επειδή έκανα νωρίς τα παιδιά μου τα πρώτα, ότι δεν έχουμε δικαίωμα να παθαίνουμε κατάθλιψη όσοι γινόμαστε γονείς. Δεν έχουμε δικαίωμα, πραγματικά όπως το λέω ακριβώς, γιατί φέρνουμε καινούριες ζωές στον κόσμο και... έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Όχι ότι δεν υπάρχουν στιγμές που μετανιώνεις...».

Και πρόσθεσε: «Δε θα ξεχάσω ποτέ τα βλέμματα των παιδιών μου όταν έφευγα για το θέατρο. Έχω λείψει πολύ από το σπίτι. Τώρα, που μεγάλωσαν, είναι τα πρώτα χρόνια που δεν έχω τύψεις όταν φεύγω από το σπίτι. Δεν είναι λίγο αυτό, γιατί για τα παιδιά είναι απουσία κι αυτό δεν αναπληρώνεται εύκολα...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.