Breaking News

«Καλό Μεσημεράκι»: Επέστρεψε ο Νίκος Μουτσινάς με «καρφιά» για τον... Γιώργο Λιάγκα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την περιπέτεια με την υγεία του, την Τρίτη (6/6) ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε ταλαιπωρηθεί από μία φλεγμονή στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για λίγες ημέρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Ο παρουσιαστής επέστρεψε στην εκπομπή του, αναφέροντας με χιούμορ στην έναρξη: «Tα καταφέραμε... Πρεμιέρα σήμερα... Δείξτε μου έναν εργοδότη που μπαίνει στο νοσοκομείο για να κάνετε ρεπό; Θέλω να ενημερώσω ότι ο σκοπός είναι να κάνουμε τις υπόλοιπες εκπομπές. Σας ενημερώνουμε σε περίπτωση που έχετε κλείσει διακοπές, πρώτα ο Θεός γιατί έχουμε κι εκλογές... Τι να σας πω τώρα; Θα σας τα πω παρακάτω. Όλα είναι πολύ καλά!».


Στη συνέχεια, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον Γιώργο Λιάγκα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ρε Γιώργο, πας με τα καλά σου τελικά; Με εκνεύρισε όταν ήμουν στο νοσοκομείο. Βγήκε και είπε σε ποιο νοσοκομείο είμαι. Σταματήστε να λέτε πράγματα που είναι προσωπικά για τον άλλον. Ξέρετε πώς θύμωσα;... Σταματήστε να το κάνετε αυτό. Δεν είναι δημοσιογραφία να πεις σε ποιο νοσοκομείο είμαι. Πραγματικά, είναι μπούρδα, κόφτε το λίγο. Κι έστειλε και κάμερα... Ήρθε με την κάμερα η Φαίη η καημένη - το κoρίτσι το ξανθό - και αντιμετώπισε τον... ημιασθενή. Δεν ήταν ωραίο. Ήμουν ευγενής... Αλλά πραγματικά, λίγο να συζητήσουμε για το θέμα "δημοσιογραφία"...».

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 11ο λεπτό).