Breaking News

Η Τζούλια Κόλλια ποζάρει με τον σύζυγό της και τον νεογέννητο γιο τους (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά τη γέννηση του γιου της, έκανε η Τζούλια Κόλλια, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Την περασμένη Παρασκευή (16/6), η Τζούλια Κόλλια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έpωτά της με τον Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη.

Την Κυριακή (18/6), η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» (2018) δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τον σύζυγό της και το νεογέννητο αγοράκι τους.

«Κι έτσι μαγικά ΓΙΝΑΜΕ 3. Ευχαριστούμε τον ιατρό μας, που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, προσφέροντας μου έναν απολύτως φυσιολογικό τοκετό, όπως ακριβώς επιθυμούσα από την πρώτη στιγμή», έγραψε στη λεζάντα.


Στα τέλη του περασμένου χρόνου, η Τζούλια Κόλλια είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»: «Είμαστε 12 χρόνια μαζί. Περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη... Από τις δύο πρώτες ημέρες καθυστέρησης είχα καταλάβει ότι ήμουν έγκυος... Έδωσα το τεστ εγκυμοσύνης στον σκύλο μας και το πήγε στον σύζυγό μου... Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες, σε μία κηδεία μίας κοινής μας γνωστής».