Breaking News

ΗΠΑ: Τραγωδία στο Οχάιο - Δίχρονος πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε την έγκυο μητέρα του (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην πολιτεία Οχάιο των ΗΠΑ, ένα μικρό παιδί 2 ετών, που έπαιζε με ένα όπλο που φέρεται να βρήκε στο κομοδίνο των γονιών του, πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε την οκτώ μηνών έγκυο μητέρα του, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Σύμφωνα με το People, που επικαλείται το Δελτίο Τύπου που  εξέδωσε το αστυνομικό τμήμα της πόλης Norwalk, η αστυνομία δέχτηκε κλήση από την Laura Ilg το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 16 Ιουνίου (στη 1:15 μ.μ., τοπική ώρα). Η 31χρονη είπε ότι είχε πυροβοληθεί στην πλάτη από τον 2χρονο γιο της μέσα στο σπίτι τους στο Norwalk.

Δευτερόλεπτα αργότερα, οι αρχές είπαν ότι έλαβαν μια κλήση από τον σύζυγο της Laura Ilg. Ο 28χρονος Alek Ilg - που ήταν στη δουλειά εκείνη την ώρα - κάλεσε το 911, καθώς η σύζυγός του, του είπε  να πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία για βοήθεια.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν τη Laura Ilg, η οποία ήταν 33 εβδομάδων έγκυος. Η 31χρονη βρισκόταν με τον γιο της στην κρεβατοκάμαρά της στον πάνω όροφο, μαζί με ένα γεμάτο ημιαυτόματο πιστόλι. Η αστυνομία ανέφερε ότι είχε τις αισθήσεις της και εξήγησε στους αστυνομικούς τι συνέβη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο Fisher-Titus, όπου οι χειρουργοί πραγματοποίησαν επείγουσα καισαρική τομή. Ωστόσο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το έμβρυο που κυοφορούσε, ενώ η Laura Ilg ανακηρύχθηκε νεκρή περίπου τρεις ώρες αργότερα.

Η αστυνομία είπε ότι το όπλο, το οποίο ανήκει στον σύζυγό της, φέρεται να φυλάσσονταν συνήθως σε ένα κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το Cleveland 19 News, πριν μεταφερθεί στο νοσκοκομείο η Laura Ilg είπε στην αστυνομία ότι το δωμάτιο ήταν συνήθως κλειδωμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της μπήκε με κάποιο τρόπο στο δωμάτιο και άρχισε να παίζει με το όπλο, ενώ εκείνη έκανε μπουγάδα. 

Καθώς οι αστυνομικοί έψαχναν το σπίτι, βρήκαν δύο ακόμη πυροβόλα όπλα: ένα γεμάτο κυνηγετικό όπλο και ένα τουφέκι airsoft.

Το 2χρονο αγόρι μένει πλέον με τον πατέρα του. Η έρευνα, για το πώς το μικρό παιδί μπόρεσε να πατήσει τη σκανδάλη, συνεχίζεται.