Breaking News

Έλενα Τσαγκρινού: «Είμαι σε σχέση με τον Dj Stephan - Είμαι σε ηλικία που θα μπορούσα να κάνω οικογένεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε η Έλενα Τσαγκρινού, με αφορμή τα γυρίσματα του video clip για το νέο της τραγούδι «Γύρισε».

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την όμορφη τραγουδίστρια στα γυρίσματα του video clip. Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε για το νέο της τραγούδι, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στη Eurovision το 2021, όταν εκπροσώπησε την Κύπρο.

Επίσης, σημείωσε: «Το 4αρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο, στη φετινή Eurovision, μου φάνηκε πολύ λίγο».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μου έχει τύχει να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο, είχα στεναχωρηθεί πολύ τότε. Είναι ανεπίτρεπτο στις μέρες μας. Θεωρώ ότι όλοι οι καλλιτέχνες πρέπει να υποστηρίζονται από την ομάδα τους».

Τον περασμένο χρόνο και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2022 είχε ξαφνιάσει η είδηση ότι η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Λίγο καιρό αργότερα η τραγουδίστρια προχώρησε σε σχέση με τον ράπερ DJ Stephan.

«Είμαι σε σχέση με τον Dj Stephan, νομίζω ότι όλα τα τραγούδια του έχουν κάτι για μένα. Είμαι σε μία ηλικία που θα μπορούσα να κάνω οικογένεια και να είμαι καλή μανούλα», εξομολογήθηκε η Έλενα Τσαγκρινού.

Δείτε το βίντεο του Mega.