Breaking News

Έφη Πίκουλα: Ο Τάκης Βουγιουκλάκης, η Αλίκη και η απάντηση για τη σχέση της με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού παραχώρησε η Έφη Πίκουλα, η οποία αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Τάκη Βουγιουκλάκη (έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021), στην αδερφή του, την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και στον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Η γνωστή ηθοποιός, που έπαιξε σε πολλές ταινίες της δεκαετίας του '80, είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Το σπίτι μου είναι το καταφύγιό μου, από τότε που παντρεύτηκα. Εδώ έζησα με τον άντρα μου 35 χρόνια... Έχω πολλές αναμνήσεις...

Δεν έχω γράψει καμία ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο, έκανα μόνο ένα πέρασμα από κάποιες ταινίες που ήταν εμπορικές. Άρεσαν στον κόσμο και αρέσουν και τώρα που παίζονται. Εγώ έκανα στον χώρο αυτό που ήθελα πάντα. Όταν σταμάτησα ήταν επιλογή μου. Δε θέλω να κάνω τηλεόραση, δεν με ενδιαφέρει.

Την στιγμή που γνώρισα τον άντρα μου, τον Τάκη Βουγιουκλάκη, ένιωσα την απόλυτη ευτυχία. Γνωριστήκαμε σε ένα γύρισμα, ήρθε με ένα απλό τριαντάφυλλο, με πλησίασε και από εκεί εξελίχθηκαν όλα. Δε θέλω να γυρίζω πίσω το χρόνο γιατί με πονάει... Όλη μου η ζωή ήταν ένα παραμύθι γι' αυτό όταν γυρίζω πίσω με θλίβει...

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε πολύ, την αγαπούσα πολύ, ήταν πάρα πολύ όμορφα. Όταν γνωρίστηκα με τον άντρα μου ήταν παραμονές Χριστούγεννων και μου ζήτησε να τον συνοδεύσω σε ένα ρεβεγιόν που έκανε η Αλίκη. Εγώ αρνήθηκα, λέγοντάς του ότι το ρεβεγιόν θα γινόταν στο σπίτι της αδερφής του και θα έπρεπε να με καλέσει εκείνη. Πέρασαν λίγες μέρες και μου τηλεφώνησε η Αλίκη για να με καλέσει. Αυτό με συγκίνησε πολύ. Όταν πήγαμε στο σπίτι της - συνήθως άνοιγε το υπηρετικό προσωπικό - άνοιξε την πόρτα η ίδια... Η Αλίκη μου είχε χαρίσει κάποια προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία τα κρατάω μέχρι και σήμερα για μένα.

Με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ δεν έχω επικοινωνία. Ο Γιάννης έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα, συνεχίζει να περνάει δύσκολα και δε θα ήθελα να ασχοληθώ μ' αυτό...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.