Breaking News

Breakfast@Star: Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με το Star (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Παρασκευής (2/6), η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ανακοίνωσαν στον τηλεοπτικό αέρα του Breakfast@Star ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το STAR.

Ετεοκλής Παύλου: «Η υπογραφή έπεσε. Υπογράψαμε... Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Είναι αυτό που περιμέναμε. Είναι δικαίωση για εμάς, το θέλαμε πολύ. Είναι ωραία να βλέπεις τους κόπους σου να συνεχίζουν και να θέλεις να κάνεις κάτι ακόμα καλύτερο. Είναι ωραία γιατί είμαστε εδώ μια οικογένεια, μια παρέα και προσπαθούμε για το καλύτερο...».

Ελένη Χατζίδου: «Είναι τρομερή ικανοποίηση γιατί ακούσαμε πολλά... Υπάρχει καρδιοχτύπι, όπως υπήρχε και χθες που βάλαμε την υπογραφή. Η ικανοποίηση που νιώσαμε ότι μας εμπιστεύονται για δεύτερη χρονιά... Δεν είναι εύκολο γιατί είμαστε δύο νέα πρόσωπα. Προφανώς... κάτι κάναμε καλά για να συνεχίσουμε. Είμαι πολύ συγκινημένη και προσπαθώ να κρατηθώ... το θέλαμε και το θέλουμε για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι δικαίωση κι εμπιστοσύνη ότι αυτά που κληθήκαμε να κάνουμε τα κάναμε και ανταποκριθήκαμε και πως βλέπουν προοπτική σε εμάς να συνεχίσουμε...».

Δείτε όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί.