Breaking News

Πέθανε στα 45 του ο ράπερ Big Pokey - Κατέρρευσε στη σκηνή (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αμερικανός ράπερ από το Χιούστον του Τέξας, 
Big Pokey, πέθανε σε ηλικία μόλις 45 ετών, λίγο μετά την κατάρρευση του στη σκηνή, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Beaumont του Τέξας.

Όπως αναφέρει το Deadline, βίντεο που κυκλοφόρησαν, έδειξαν τον Big Pokey να λαχανιάζει κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του και μετά να σωριάζεται ανάσκελα στο πάτωμα της σκηνής.

Μια νοσοκόμα, που βρισκόταν στο κοινό, του έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και λίγο αργότερα, μετά τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής (18/6). Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει γνωστή.


Ο Big Pokey γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1977. Το πραγματικό του όνομα ήταν Milton Powell. Θεωρήθηκε ως ιδρυτής της ραπ σκηνής του Χιούστον με την ομάδα Screwed Up Click (S.U.C.).

Το σόλο ντεμπούτο του «The Hardest Pit in the Litter» (1999) κέντρισε την προσοχή του κοινού. Έκτοτε κυκλοφόρησε πολλά άλμπουμ και συνεργασίες, ενώ το 2004, ένα κλιπ του τραγουδιού του «Who Dat Talkin Down» εμφανίστηκε στο πιλοτικό επεισόδιο του «Entourage» του HBO. Η τελευταία του δουλειά, το «Sensei», κυκλοφόρησε το 2021.


«Με βαθιά θλίψη μοιραζόμαστε την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας Milton ‘Big Pokey’ Powell. Ο Big Pokey πέθανε στις 18 Ιουνίου 2023. Αγαπήθηκε πολύ από την οικογένειά του, τους φίλους του και τους πιστούς θαυμαστές του... Ζητάμε να σεβαστείτε την οικογένειά του και την ιδιωτική τους ζωή σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - σε δήλωση των εκπροσώπων του.


Ο ράπερ του Χιούστον, Bun B, έγραψε στα social media: «Δεν ήμουν έτοιμος γι' αυτό. Ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της πόλης, χαμηλών τόνων, που κινήθηκε με τιμή και σεβασμό. Ήταν εύκολο να τον αγαπήσεις και δύσκολο να τον μισήσεις... Εμβληματικό μέλος του SUC. Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος και θα μας λείψει πολύ. Σε αγαπάμε και σε τιμούμε, αναπαύσου στον παράδεισο».