Breaking News

Αρναούτογλου για Μενεγάκη: «Τι μήνυμα να στείλουμε; Έχω πάει 10 φορές στον Πρωινό Καφέ, εκείνη;» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε ξανά στην Ελένη Μενεγάκη, εκφράζοντας το παράπονό του, αυτή τη φορά στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

O ρεπόρτερ του Breakfast@Star έκανε... «διαμαρτυρία», κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε: «Ελένη ζούμε στο "The Tonight" καλεσμένη να σε δούμε!».


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στον Στέλιο Δρουμαλιά: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει έρθει... Τι μήνυμα να στείλουμε; Τα είπαμε... Ήταν ένα λάθος, είμαστε τόσα χρόνια φίλοι... Εγώ έχω πάει 10 φορές, στον "Πρωινό Καφέ", παντού... Εκείνη; Μόνο στην ΕΡΤ είχε έρθει τότε...».

Να σημειωθεί ότι, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (19/6), κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε αναφέρει για την Ελένη Μενεγάκη:

«Με την Ελένη γνωριζόμαστε... 280 χρόνια κι εγώ έχω μία μεγάλη εκτίμηση. Το μόνο που μ' έχει τσαντίσει είναι ότι δεν έχει έρθει σε αυτή την εκπομπή. Αυτό μ' έχει πειράξει πάρα πολύ και είναι και ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν πάω και ούτε θα ξαναπάω στην Ελένη αν δεν έρθει... Στον Θέμο, τον συγχωρεμένο, πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά… το κλείνω αυτό...».