Breaking News

Β. Αδαμοπούλου: «Είναι γενναίο και ώριμο να ολοκληρώνεις μια σχέση, χωρίς να στέκεσαι στα συντρίμμια της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση, με τον οποίο απέκτησε ένα αγοράκι το 2015, αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - η Βανέσα Αδαμοπούλου. Οι  δυο τους χώρισαν το 2021, έπειτα από 15 χρόνια σχέσης. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»:

«Το νέο μου τραγούδι "Χώρισα χθες" είναι μία τραγουδάρα, που μου ταιριάζει πολύ. Εγώ δεν χώρισα χθες (με τον Ιωάννη Παπαζήση), αλλά το τραγούδι μιλάει για τον χωρισμό, όταν πας παρακάτω...

Το παιδί με εξισορρόπησε, με έκανε να αισθάνομαι ότι πατάω γερά στα πόδια μου... Θα πρέπει να δίνονται ισομερώς τα δικαιώματα και στους δυο γονείς που θέλουν να είναι στη ζωή του παιδιού.

Τα διαφορετικά "θέλω" μπορεί να με οδηγήσουν σε έναν χωρισμό. Είναι γενναίο και ώριμο να ολοκληρώνεις μια σχέση, χωρίς να στέκεσαι στα συντρίμμια της.

Όταν χώρισα, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν το παιδί, αγχώθηκα για το πώς θα το πάρει. Δεν υπάρχει πλέον η ταμπέλα του "παιδιού χωρισμένων γονιών", όπως παλιά... Δεν δίστασα να χωρίσω όταν έβλεπα πως υπήρχε δυσλειτουργία και ότι είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος... Με τον Ιωάννη Παπαζήση είμαστε πάρα πολύ καλά - σε καθημερινή συνεννόηση για τον Ιάσονα - και βοηθάμε ο ένας τον άλλον...

Γενικά, με φλερτάρουν οι άντρες, δε θέλω να ακούω ότι δεν γίνεται φλερτ. Οι άντρες φλερτάρουν κι εμείς δίνουμε το "πράσινο φως". Βέβαια... κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν».

Δείτε το βίντεο του Mega.