Breaking News

Survivor - Στέλιος Χανταμπάκης: «Είχε ξεκινήσει από τη Μελίνα, μου φαίνεται αστείο να το συζητάμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Πρωινό μας» πρόβαλε την Παρασκευή (5/5) τις πρώτες δηλώσεις που έκανε από τον Άγιο Δομίνικο ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης - ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση - έφυγε οικειοθελώς από το Survivor All Star στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης (3/5), δηλώνοντας στο συμβούλιο ότι δεν άντεχε να είναι μακριά από τα παιδιά του.

«Δεν ένιωσα ποτέ ότι φοβήθηκα, είχε ακουστεί ότι ο κόσμος θα με έστελνε σπίτι μου μόλις έβγαινα υποψήφιος. Το βρήκα πολύ εγωιστικό να το κάνω αυτό στον κόσμο. Kαι από τη στιγμή που ένιωσα πολύ όμορφα να γυρίσω, το έκανα πριν βάλω τον κόσμο σε αυτή τη διαδικασία», τόνισε ο Στέλιος Χανταμπάκης.


«Γενικότερα αυτό έχει ξεκινήσει από τη Μελίνα, που ανέφερε ότι τους είδε μαζί να γυρνούν από την τουαλέτα... Μου φαίνεται πολύ αστείο να το συζητάμε αυτό το πράγμα. Αυτό που λέτε ήταν μία ανοιχτή συζήτηση, με το πώς να μαζευτεί όλο αυτό, γιατί προφανώς δεν άρεσε καθόλου στον Κωνσταντίνο. Δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου... Είχε τσαντιστεί ο Κωνσταντίνος και με τον Τάκη Καραγκούνια και την ατάκα που του είχε πει για τις γυναίκες... Πάντα στο τέλος κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Προφανώς, επειδή εγώ δεν είχα το κουράγιο και τη δύναμη να απαντήσω, προσπαθούσα να αποφύγω την οποιαδήποτε παρεξήγηση. Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό...», είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.