Breaking News

Survivor - Ηλίας Γκότσης: «Το χαρτάκι το έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ηλίας Γκότσης, που είχε αποβληθεί από το Survivor All Star, φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό μας», όπου αποκάλυψε ότι το περιβόητο χαρτάκι με τα ψώνια το έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος. Μεταξύ άλλων, είπε στη Φαίη Σκορδά:

«Στην αρχή τα συναισθήματα ήταν έντονα μέσα μου, είχα πικρία που έφυγα έτσι από το παιχνίδι. Μιλήσαμε με την Εύη Σαλταφερίδου. Η σχέση μας επηρεάστηκε γιατί, όταν βγήκα, είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. 

Το χαρτάκι το έχει γράψει ο Μπόγδανος, είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια... Ο Ηλίας δεν πήρε θέση στο θέμα με το χαρτάκι, ενώ το είχε γράψει εκείνος... Υπήρχαν κι άλλα άτομα που γνώριζαν για το χαρτάκι, ανάμεσά τους και ο Πιλίδης...

Πρέπει να λέμε την αλήθεια με οποιοδήποτε τίμημα... Είχαν γκρεμιστεί όλα μέσα μου από τη στιγμή που ήμουν στο ξενοδοχείο, Πίστευα ότι θα έρθουν κι άλλοι συμπαίκτες μου, περίμενα ότι θα με είχαν υποστηρίξει και θα είμαστε όλοι μαζί στο ξενοδοχείο... Περίμενα να έρθουν, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα και ο Βασάλος... Όλοι αυτοί που με κατηγόρησαν, έχουν φάει από μένα... Οι πιο πολλοί παίκτες φοβούνται και ζηλεύουν ακόμα και τον εαυτό τους...

Η εικόνα που έχουμε για τον Μάριο δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Ο Μάριος μου φάνηκε πολύ ήρεμος. Δεν έχει βγει ποτέ να πει για πράγματα που κάνει στην έξω ζωή, τα οποία έχουν πραγματική αξία.

Ο Σάκης, όσο ήμουν μέσα, απείχε από κλίκες. Μετά αγρίεψε λίγο... Η Μαριαλένα - όπως και ο Βασάλος - άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα στις κάμερες. Πιστεύω ότι ο Μαρτίκας γελάει και ο ίδιος με αυτά που λέει, δεν τα πιστεύει. Το χιούμορ του Βασάλου, που τους προσβάλλει όλους, είναι για το Δελφινάριο. Είναι σαν να ζηλεύει τους πάντες, ενώ δεν το έχει ανάγκη... Ήταν ο πρώτος που έκανα block όταν βγήκα...».