Breaking News

«Superstar» Billy Graham: Πέθανε ο θρύλος της επαγγελματικής πάλης (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο 
Αμερικανός θρύλος της επαγγελματικής πάλης, ο "Superstar" Billy Graham.

Σύμφωνα με το Deadline, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του, ωστόσο αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας για αρκετό καιρό και είχε νοσηλευτεί στην εντατική με μηχανική υποστήριξη.

Την περασμένη Δευτέρα (15/5), η σύζυγός του, Valerie, είχε αναφέρει στον λογαριασμό του Graham στο Facebook ότι αρνήθηκε να αφαιρέσει τη μηχανική υποστήριξη.

Ο Billy Graham άφησε πίσω του τη νυν σύζυγό του και δύο παιδιά, που απέκτησε με την πρώτη σύζυγό του. Πολλοί συνάδελφοί του εξέφρασαν τη θλίψη τους στα social media, ανάμεσά τους ο Ric Flair και ο Iron Sheik.

Billy Graham

Το πραγματικό του όνομα ήταν  Eldridge Wayne Coleman, ωστόσο χρησιμοποιούσε στα ρινγκ το ψευδώνυμο «Billy Graham», με τον χαρακτηρισμό που το συνόδευε, «Superstar».

Ήταν τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, συμπεριλαμβανομένου ενός τίτλου το 1977 στο WWWF (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών WWE), ενώ εισήχθη στο Hall of Fame του WWE το 2004.

Ο Billy Graham ασχολήθηκε με την επαγγελματική πάλη στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και αγωνίστηκε μέχρι το 1987, όταν τραυματισμοί και προβλήματα υγείας τερμάτισαν την καριέρα του. Μετά την αποχώρησή του από το ρινγκ έγινε τηλεοπτικός σχολιαστής.

Ο Graham κέρδισε το πρωτάθλημα WWWF από τον Bruno Samartino τον Απρίλιο του 1977, αλλά το έχασε από τον Bob Backlund τον Φεβρουάριο του 1978.


Θεωρήθηκε επιρροή σε σημαντικούς παλαιστές όπως ο Hulk Hogan, ο Jesse "The Body" Ventura, ο "Stone Cold" Steve Austin, ο Scott Steiner και ο Ric Flair.