Breaking News

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς - Η κατάσταση της υγείας του (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κατάσταση υγείας του Νίκου Μουτσινά αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης (30/5) οι ψυχαγωγικές εκπομπές 
Breakfast@Star και Πρωινό.

Από χθες, το απόγευμα της Δευτέρας (29/5), ο Νίκος Μουτσινάς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία. Ο Μαρίνος Βυθούλκας ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο Breakfast@Star:

«Μετά τη χθεσινή εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς αισθάνθηκε κάποιους πόνους στην κοιλιακή χώρα και στο στομάχι του και πήγε σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο, προκειμένου να τον δουν οι γιατροί. Οι γιατροί του είπαν να διανυκτερεύσει, ώστε να του κάνουν μία σειρά προληπτικών εξετάσεων. Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο θεραπευτήριο και σήμερα δε θα κάνει εκπομπή...».


Από την πλευρά της, η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μουτσινάς τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι του. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά πάντως δεν ήταν κάτι πάρα πολύ σοβαρό...

Χθες, κατάλαβε ότι η φαρμακευτική αγωγή δεν τον βοηθάει και αποφάσισε να μεταβεί στο θεραπευτήριο Υγεία για να κάνει κάποιες εξετάσεις... Οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν για εξετάσεις, ενδεχομένως να του έβαλαν και κάποιες ενδοφλέβιες. Βρίσκεται στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα μείνει και σήμερα μέσα, ενδεχομένως και αύριο να μη δούμε το "Καλό Μεσημεράκι" να βγαίνει στον "αέρα" του ΣΚΑΪ.

Να σας υπενθυμίσω ότι στις 4 Μαΐου, ο Νίκος Μουτσινάς είχε διακόψει την εκπομπή του γιατί είχε έναν έντονο πόνο στο στομάχι. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με τη νοσηλεία του...».