Breaking News

Π. Τσαπανίδου: «Δεν παραιτήθηκα, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» φιλοξενήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (26/5) ο Άκης Σκέρτσος, η Πόπη Τσαπανίδου και ο Δημήτρης Μάντζος (εκπρόσωποι Τύπου της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα).

Η Πόπη Τσαπανίδου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Με τις φήμες να τη θέλουν να έχει υποβάλλει την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα, λόγω της συντριπτικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, στην έναρξη της συζήτησης η Πόπη Τσαπανίδου είπε στον Γιώργο Παπαδάκη:

«Είδα πολλά amber alert, για την ακρίβεια είδα silver alert κι ένιωσα κάπως περίεργα... Ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα για μας. Ήταν μία οδυνηρή ήττα, ένα σκληρό αποτέλεσμα, το οποίο μας σόκαρε και μας αιφνιδίασε... Δεν το βλέπαμε να έρχεται, θα το ομολογήσω, μας πίκρανε...

Μέχρι να συγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας, μέχρι να δούμε πού πάμε, μέχρι να γίνει η κεντρική επιτροπή για να γίνει ο απολογισμός, νομίζω ότι ήταν πιο χρήσιμο που κάθισα στο γραφείο κι εργάστηκα προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου. Θα σας είμαι πάρα πολύ ειλικρινής, όμως, μετά το αποτέλεσμα και στην πρώτη συνάντηση που κάναμε για να δούμε τι συνέβη, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, όπως θα έκανε στη θέση μου και κάθε άνθρωπος, ο οποίος σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται ότι κομμάτι της ευθύνης φέρει και ο ίδιος. Δεν ήταν θέμα παραίτησης...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.