Breaking News

Μαίρη Συνατσάκη για Ίαν Στρατή: «Είμαστε σπιτόγατοι - Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα κρατήσει η σχέση μας» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» φιλοξενήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για τον Ίαν Στρατή και την κορούλα τους Ολίβια, που γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 2022. Η γνωστή YouTuber και επιχειρηματίας είπε για τον αγαπημένο της:

«Ο Ίαν μου έχει δώσει την ηρεμία του. Είναι ήρεμος άνθρωπος, δεν είναι των εντάσεων και δεν είναι αγχώδης.

Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη, που σου δίνει ο άλλος απλόχερα χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο... Σου λέει "Εγώ είμαι εδώ" και το εννοεί. Είναι άνθρωπος που αυτό που λέει, το εννοεί. Δεν μπορεί να πει ψέματα και γι' αυτό προτιμά να σου πει και πολύ σκληρές αλήθειες αν χρειαστεί...

Αυτή η διαφάνεια που έχει σαν άνθρωπος, μου έδωσε ασφάλεια και ταιριάξαμε και στα πιο απλά καθημερινά... Είμαστε και οι δυο πολύ σπιτόγατοι, το καλύτερό μας είναι να ακυρώνονται σχέδια... Μεταξύ μας υπάρχει η ασφάλεια του κενού χρόνου, αυτό δεν είναι τόσο απλό...

Δε ξέρω πώς έγινε, αλλά - ενώ η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας - έγιναν έτσι τα περιστατικά της ζωής, που από τις πρώτες δέκα μέρες σχεδόν συγκατοικούσαμε. Έτυχε την περίοδο που μπήκαν στο σπίτι μου και με έκλεψαν. Όταν του είπα "Μπήκα σπίτι και είναι χάλια", το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν "Πάρε δυο πράγματα και έλα από εδώ, μη το συζητάς"... Και κάπως έτσι μείναμε μαζί.

Δεν μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν είμαστε παντρεμένοι... Θα δούμε αν θα παντρευτούμε... Δεν είμαστε πολύ αυτών των κοινωνικών συμβάσεων... Δεν είναι και κακό όμως ο γάμος. Έχουμε πολύ κοινές απόψεις σε αυτά τα πράγματα. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι είμαστε πιο μαζί απ' ότι θα μπορούσε να αποδείξει οποιοδήποτε χαρτί... Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πάρτι και να έχουμε μαζί και τη μικρή και να γιορτάσουμε... Μου κάνει ρoμαντικές εξομολογήσεις ο Ίαν, κάνουμε ο ένας στον άλλον...».

Δείτε τη συνέντευξη στα βίντεο που ακολουθούν (το απόσπασμα για τον Ίαν Στρατή στο 2ο βίντεο).