Breaking News

Κ. Αρζόγλου για Ν. Αποστολόπουλο: «Δεν αξίζουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί στη Χαρούλα, προέρχονται από άνθρωπο χωρίς γνώση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κώστας Αρζόγλου σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Αποστολόπουλος για τη Χαρούλα Αλεξίου.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δήλωσε χθες (25/5) στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Βλέπω πολλά ευτράπελα... Βλέπω τη Χαρούλα Αλεξίου - τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας μαζί με τη Μαρινέλλα, που ήταν η λατρεία μου και ζούσαμε μαζί στο Παρίσι - να κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό Θέατρο... Η υστεροφημία της Αλεξίου στο κεφάλι μου πριν πεθάνω τι θα λέει; Ήταν μία τεράστια τραγουδίστρια... Έχει υποκριτικό ταλέντο; Ας μην πω περαιτέρω...».

Το πρωί της Παρασκευής, ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή Breakfast@Star:

«Δεν αξίζουν καθόλου αυτοί οι χαρακτηρισμοί στη Χαρούλα Αλεξίου και κυρίως όταν προέρχονται από έναν άνθρωπο χωρίς γνώση. Επομένως, εφόσον δεν έχει γνώση, δε δικαιούται να έχει γνώμη... Η Χαρούλα τώρα αποδεικνύει ότι έχει και υποκριτικό ταλέντο. Άλλωστε από εκεί ξεκίνησε, από μία δραματική σχολή. Εδώ παίζουν κάποιοι, που γελάω και μόνο που τους βλέπω, γιατί είναι φερμένοι από το πουθενά. Τα ριάλιτι είναι που παράγουν πλέον σταρ. Δεν παράγεται καμία Βουγιουκλάκη ή Καρέζη ή οποιοσδήποτε σταρ. Παράγονται από διάφορες κοπελιές, που είναι σε παιχνίδια επιβίωσης ή σε πασαρέλες. Έχουμε μάθει πια μέχρι και με ποιον νταραβερίζεται ο τάδε ή η τάδε. Η Χαρούλα είναι πραγματική σταρ...».

Δείτε το βίντεο.