Breaking News

Ερασμία Μάνου για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον Βασίλη Δημάκη: «Έχουμε μπει στη λογική της οικογένειας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε η Ερασμία Μάνου, μετά το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον φυλακισμένο Βασίλη Δημάκη.

Η Ερασμία Μάνου αρραβωνιάστηκε τον περασμένο χρόνο με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.

Χθες, το απόγευμα της Πέμπτης (4/5), οι δυο τους υπέγραψαν, μέσα στις φυλακές, σύμφωνο συμβίωσης. Στο πλευρό της ήταν και η μητέρα της Σοφία Βόσσου, η οποία έχει δηλώσει πολλές φορές ότι τη στηρίζει.

Η Ερασμία Μάνου τόνισε: «Είναι μία ιδιαίτερη μέρα, υπό μία ιδιαίτερη συνθήκη, οπότε είμαι επιφορτισμένη και με έξτρα συναισθήματα... Συγκινητικά, πολύ όμορφα και τυπικά έγιναν τα πράγματα, έτσι όπως ορίζουν οι κανόνες της φυλακής».

Και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντικό που η μητέρα μου είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Γνώρισε τον Βασίλη και νιώθουμε πολύ κοντά και οι τρεις. Έχουμε μπει στη λογική της οικογένειας, είναι όμορφα συναισθήματα...».

«Ευελπιστώ μέσα στους επόμενους μήνες να τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία, να είναι ελεύθερος ο Βασίλης και εκτός των τειχών του Κορυδαλλού και να μπορέσουμε να ζήσουμε όλα αυτά που βιαζόμαστε να ζήσουμε... Η επικοινωνία θα είναι καλύτερη, γιατί - υπό μία έννοια - είμαστε πλέον παντρεμένοι», πρόσθεσε η Ερασμία Μάνου.