Breaking News

Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Σοφίας Βόσσου και ο φυλακισμένος Βασίλης Δημάκης υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Πρωινό γνωστοποίησε ότι η κόρη της Σοφίας Βόσσου, η Ερασμία Μάνου, υπογράφει σύμφωνο συμβίωσης με τον φυλακισμένο Βασίλη Δημάκη.

Η Ερασμία Μάνου αρραβωνιάστηκε τον περασμένο χρόνο με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη. Οι δυο τους αναμένεται να παντρευτούν, υπογράφοντας ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Η Άρια Καλύβα είπε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό αέρα του Πρωινού: «Θα γίνει αύριο Πέμπτη (4/5), μεταξύ 3-5 το απόγευμα, μέσα στις φυλακές. Το σύμφωνο συμβίωσης θα υπογραφεί στην αίθουσα συνηγόρων. Παρούσα θα είναι και η Σοφία Βόσσου. Αμέσως μετά, το ζευγάρι θα καθίσει περίπου μισή ώρα σε άλλο χώρο, προκειμένου να συζητήσουν».

Να σημειωθεί ότι η Σοφία Βόσσου είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό: «Δεν με ενόχλησαν τα σχόλια του κόσμου για τον αρραβώνα της. Θεωρώ ότι είναι άλλη μία ανθρωποφαγία. Δεν διανοούμαι να λεγόμαστε Χριστιανοί και να δείχνουμε με το δάχτυλο έναν άνθρωπο που εκτίει μια ποινή. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή εκτίουν την ποινή τους, θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση τους... Είμαι πάρα πολύ περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.