Breaking News

Ελένη Τσολάκη για Γιάννη Λάτσιο: «Μια αποχώρηση δημιουργεί αναστάτωση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open ρωτήθηκε η Ελένη Τσολάκη, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Την περασμένη εβδομάδα, το Open ανακοίνωσε ότι το κανάλι και ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους, η οποία είχε ξεκινήσει πριν από περίπου δύο χρόνια.

«Ακόμα δε θέλω να μιλήσω για τη γεύση που μου αφήνει αυτή η χρονιά... Μέχρι στιγμής είναι γλυκιά, έχουμε όμως 1,5 μήνα ακόμα», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Open Weekend».

Η Ελένη Τσολάκη απάντησε, όταν ρωτήθηκε για τον Γιάννη Λάτσιο: «Πάντα όταν φεύγει ένας άνθρωπος με αυτή την ιστορία, που ξέρει καλά τη δουλειά και τον γνωρίζουμε πολλά χρόνια και του έχουμε εμπιστοσύνη, για εμάς είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη. Εύχομαι καλή συνέχεια σε ό,τι και να κάνει, αν και είμαι σίγουρη καθώς είναι ένας άνθρωπος με ταλέντο, γνώση και εμπειρία. Δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε καθόλου, δεν το ξέραμε...».

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα μια αποχώρηση δημιουργεί μια αναστάτωση και σου αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι πιο ψηλά από εμάς και παίρνουν τις αποφάσεις, θα έχουν στο πρόγραμμά τους την επόμενη μέρα. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω τίποτα, εύχομαι να προχωρήσουν καλά τα πράγματα...».