Breaking News

Δανάη Παππά για το τάμα της στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο: «Πήγαμε με τη μητέρα μου και τον σύντροφό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Δανάη Παππά αναφέρθηκε στο τάμα που έκανε στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο.

Πριν λίγο καιρό η Δανάη Παππά είχε βρεθεί στο Προκόπι Ευβοίας και ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας έκανε ανάρτηση στο Instagram... «Ξεκινήσαμε από την Καμαρίτσα και 5 ώρες και 21,7 km μετά, φτάσαμε στον Άη Γιάννη τον Ρώσο. Κάθε χρόνο, κοντά στην ημέρα της γιορτής του, κάνουμε αυτή τη διαδρομή με τα πόδια. Φέτος εγώ το είχα κάνει και τάμα...», είχε γράψει η όμορφη ηθοποιός.

Η Δανάη Παππά είπε στον Αλέξη Μίχα: «Το κάνουμε τα τελευταία τρία χρόνια με την οικογένειά μου. Πηγαίνουμε από το χωριό μου, την Καμαρίτσα, μέχρι τον Άη Γιάννη τον Ρώσο. Φέτος, επειδή το χειμώνα περάσαμε μία μεγάλη περιπέτεια υγείας με τη γιαγιά μου, έκανα τάμα στον Άη Γιάννη και πήγαμε με τη μητέρα μου και τον σύντροφό μου. Όταν ένιωσα ότι θα χάσω τη γιαγιά μου, είπα "Άη Γιάννη μου σε παρακαλώ, σώστην και θα έρθω με τα πόδια, όπως κάθε χρόνο. Ό,τι και να γίνει θα έρθω". Ευτυχώς σώθηκε... Ο γιατρός μας είχε πει ότι δε θα τα καταφέρει...».

Στη συνέχεια μίλησε για τη σειρά «Σασμός», στην οποία συμμετέχει, τονίζοντας ότι ακούγεται πως θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, ωστόσο οι ηθοποιοί δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα από τον Alpha.

«Είχα πάει στο χωριό μου, όπου με ξέρουν από πολύ μικρή. Περπατούσα στο δρόμο και ξαφνικά ένιωσα να με τραβάει ένα χέρι. Μέχρι να συνειδητοποιήσω πως ήταν μία γνωστή μου κυρία, νόμιζα ότι... θα με απαγάγουν!», σημείωσε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Φορούσα ένα τσαντάκι στη μέση και έγραφαν πως κρύβω την κοιλιά μου γιατί είμαι έγκυος. Δεν μπορείς να σχολιάζεις έτσι. Εάν εγώ δεν μπορούσα να μείνω έγκυος και δεν ήθελα να συζητιέται;».

Στο τέλος ρωτήθηκε για τον σύντροφό της, τον νεαρό επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη. «Θα ήθελα θρησκευτικό γάμο, με νυφικό και παρανυφάκια. Από την άλλη έχει να κάνει και με το ζευγάρι. Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά, απλά προσπαθώ να κρατάω ένα μέτρο... όχι τώρα, σε λίγο καιρό...», εξομολογήθηκε η Δανάη Παππά.

Δείτε το βίντεο του Mega.