Breaking News

Άντζελα Γκερέκου: «Είναι ευλογία να προσκυνάς τον Πανάγιο Τάφο» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα ξεχωριστό ταξίδι στην Ιερουσαλήμ πραγματοποίησε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία μοιράστηκε τις σχετικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους. H γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram:

«Ένα οδοιπορικό στους Άγιους Τόπους αν το επιτρέψεις στον εαυτό σου σε γεμίζει με μοναδικά συναισθήματα Πίστης, Αγάπης, Εσωτερικής Γαλήνης....

Είναι ευλογία να πατάς στα βήματα του Χριστού μας, να προσκυνάς τον Πανάγιο Τάφο, τον χώρο του μαρτυρίου, τον τάφο της Παναγίας μας... Να βλέπεις την λίμνη της Γαλιλαίας… Να βρέχεσαι με το νερό του ποταμού Ιορδάνη. Να προσκυνάς στα μοναστήρια της ερήμου του Ιορδάνη.. Στον Άγιο Σάββα.. στον Χοζεβά.. Ατελείωτα προσκυνήματα.. στα τόσα θαύματα...

Νιώθεις όμως και απέραντο θαυμασμό, συγκίνηση και σεβασμό για όλους αυτούς που διαφυλάσσουν τις Θερμοπύλες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού! Τον Πατριάρχη μας, τους πατέρες.. αλλά και όλους αυτούς τους μοναχούς και ασκητές που κάτω ενίοτε από επικίνδυνες συνθήκες συνεχίζουν με απέραντη πίστη να υπηρετούν με αυταπάρνηση αυτούς τους ευλογημένους τόπους!

Ευχαριστώ τον Πατέρα Ευμένιο και όλη την υπέροχη ομάδα προσκυνητών που μου έδωσαν την ευκαρία να μοιραστούμε μαζί αλησμόνητες στιγμές!»