Breaking News

Ανδρέας Γιακουμάκης: «Είχα τρία παιδιά κι έχω ακόμα τρία παιδιά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό μίλησε ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, η τραγική ιστορία του οποίου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από 8 χρόνια.

Η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έγινε θεατρική παράσταση, με τίτλο «801,5 m». Η παράσταση της Κεντρικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων θα ανεβεί από τις 31 Μαΐου στο θέατρο Αυλαία της Θεσσαλονίκης, σε σκηνοθεσία από τον Χάρη Πεχλιβανίδη.

Την Πέμπτη (18/5), παρουσιάστηκαν στο Πρωινό οι δηλώσεις του πατέρα του, Ανδρέα Γιακουμάκη, ο οποίος εξομολογήθηκε:

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να ευχαριστήσω τον σκηνοθέτη και όλους εσάς που αγαπάτε τον Βαγγέλη. Δεν ξέρω αν έχω τη δύναμη να παρακολουθήσω την παράσταση. Θέλουμε απλά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, γιατί όλα τα άλλα μας πονάνε.

Κάτι που μας θλίβει, είναι ότι πριν από 8 χρόνια εμείς δεν γνωρίζαμε τη λέξη μπούλινγκ και αυτή τη στιγμή όλο αυτό μεγαλώνει. Και πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω ότι ο θρασύς εκμεταλλεύεται τη σιωπή. Η σιωπή όμως δεν είναι αδυναμία, μπορεί να είναι αξιοπρέπεια, μπορεί να είναι ευγένεια. Η δικαίωση για μένα είναι από τον κόσμο. Τα δικαστήρια έγιναν για να φανεί ποιος ήταν ο Βαγγέλης και ποιοι ήταν αυτοί. Για μένα κατηγορούμενη είναι όλη η σχολή. Όσοι γνώριζαν.

Ακόμα, δεν είμαι σε θέση να διαχειριστώ την κατάσταση, προσπαθώ. Ο χρόνος σε μαθαίνει να ζεις με την απώλεια, δεν γιατρεύει. Όταν σκέφτομαι τον Βαγγέλη, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η ημερομηνία 6 Φεβρουαρίου. Είχα τρία παιδιά κι έχω ακόμα τρία παιδιά».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.